Εισαγγελική παρέμβαση για το κέντρο αισθητικής στο οποίο εργάζονταν υπάλληλοι με κοροναϊό
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν δημοσιεύματα για κέντρο αισθητικής σε περιοχή των νοτίων προαστίων, σύμφωνα με τα οποία τρεις υπάλληλοι εργάζονταν κανονικά σε αυτό παρόλο που είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κοροναϊό.
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν δημοσιεύματα για κέντρο αισθητικής σε περιοχή των νοτίων προαστίων, σύμφωνα με τα οποία τρεις υπάλληλοι εργάζονταν κανονικά σε αυτό παρόλο που είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κοροναϊό.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί η βασιμότητα των επίμαχων δημοσιευμάτων.
Σε περίπτωση που από την έρευνα διαπιστωθεί ότι έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη και παραβιάστηκε ο νόμος, τότε ο εισαγγελέας μπορεί να προχωρήσει στην άσκηση ακόμα και κακουργηματικών διώξεων στους υπευθύνους.
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη: Ακρίβεια παντού, οι πολίτες δεν χρειάζονται τη συμπόνοια σας αλλά λύσεις – Στο βήμα ο Μητσοτάκης
- Ελάτε να μου μιλήσετε, δεν δαγκώνω: Ο Μπιλ Γουόρντ των Black Sabbath μιλά για τις μέρες του σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Θεσσαλονίκη: Πτήση προς Σαράγεβο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω επιθετικού επιβάτη
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442