Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόναθαν Ρις Μάγιερς : Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε ατύχημα

Τζόναθαν Ρις Μάγιερς : Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε ατύχημα

«Συνελήφθη για οδήγηση υπό επήρεια αφού συνετρίβη το αυτοκίνητό του στο Μαλιμπού»

Ο Τζόναθαν Ρις Μάγιερς συνελήφθη για οδήγηση υπό την κατανάλωση αλκοόλ, αφού συνετρίβη το αυτοκίνητό του στο Μαλιμπού.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Tudors απέτυχε να περάσει το αλκοτέστ που του έκανε η αστυνομία όταν έφτασε εκεί, την Κυριακή το απόγευμα μετά από αναφορές για ένα μικρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ανέφερε η TMZ.

Υπό την επήρεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζόναθαν είχε «ξεπεράσει» το νόμιμο όριο για το αλκοόλ και συνελήφθη για αδίκημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρλανδός ηθοποιός βρίσκεται ακόμα πίσω από τα κάγκελα.

Οι αστυνομικές πηγές είπαν ότι δε γνωρίζουν τι προκάλεσε το ατύχημα. Λίγες ώρες πριν, η σύζυγός του Μάρλα μοιράστηκε ένα βίντεο του ηθοποιού στο Instagram που μίλησε για το πώς ο γιος τους Wolf είχε μάθει να κολυμπά αυτό το καλοκαίρι.

Η μάχη του Τζόναθαν με τον αλκοολισμό έχει καταγραφεί αρκετά καλά με την πάροδο των ετών. Πιστεύεται ότι ο ηθοποιός του Matchpoint είχε περάσει 6 στάδια στην απεξάρτηση – με πρώτο έλεγχο για θεραπεία στο Μαλιμπού το 2005, ανέφερε το MailOnline.

Στη συνέχεια λέγεται ότι επέστρεψε δύο χρόνια αργότερα το 2007 και τρίτη φορά το 2009.

Το χρονικό

Τον Νοέμβριο του 2011, ο ηθοποιός διετάχθη από τα γαλλικά δικαστήρια να καταβάλει επιστροφή 1.000 ευρώ και να κάνει ποινή αναστολής για δημόσια επήρεια 24 μήνες νωρίτερα.

Το 2018, το The Sun Online αποκάλυψε αποκλειστικά πώς ο 43χρονος ηθοποιός φώναξε στη σύζυγό του «άντε…#$# θα σε χωρίσω» αφού του ζήτησε ήρεμα να σταματήσει να καπνίζει το ηλεκτρονικό του τσιγάρο μες στο αεροπλάνο.

Ένας συνάδελφος πρώτης κατηγορίας επιβάτης, ο οποίος καθόταν πίσω από τον ηθοποιό, είπε στο The Sun Online ότι δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό και ο σταρ «συμπεριφερόταν ακανόνιστα» και «εκφόβιζε άλλους επιβάτες» σε ολόκληρη την πτήση.

Ο ηθοποιός που κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα συνελήφθη από αστυνομικούς αφού έγινε λεκτικά καταχρηστικός στη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Αλλά επέμεινε ότι δεν ήταν δικαιολογία, προσθέτοντας: «Αυτό δεν είναι δικαιολογία, δεν υπάρχει ποτέ δικαιολογία για να πιω».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024