Δημήτρης Αλεξάνδρου : «Κάνω θεραπείες με Αγγέλους »
O Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε στην εκπομπή «Roomies» το μεσημέρι του Σαββάτου όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον τρόπο σκέψης και θεραπείας που ακολουθεί….
O Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε στην εκπομπή «Roomies» το μεσημέρι του Σαββάτου όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον τρόπο σκέψης και θεραπείας που ακολουθεί….
Η «αγγελική» θεραπεία του Αλεξάνδρου
«Μεγαλώνοντας κατάλαβα στη ζωή ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ό,τι σκέφτεσαι σου έρχεται. Δεν ασχολούμαι ακριβώς με το NLP, κάνω οραματισμούς και θεραπεία με αγγέλους. Πολύ επιγραμματικά, γενικότερα αυτό που προσπαθείς, ότι σκέφτεσαι και οραματίζεσαι και καταστάσεις και ενοχές μπορείς να τις αλλάξεις μέσα από όλο αυτό που κάνω με την θεραπεία των αγγέλων, με τις προσευχές και γενικότερα με την θετική σκέψη, μπαίνεις σε μια διαδικασία αλλαγής.
Όλοι έχουμε τους αγγέλους μας από τότε που γεννιόμαστε. Κάποιοι έρχονται παρωδικά για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά έχουμε και το στάνταρ από τη μέρα που γεννιόμαστε μέχρι τη στιγμή που θα φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Δείτε τι αποκάλυψε!
- Θύελλα αντιδράσεων στη Γερμανία για τη σχέση του 70χρονου πρώην CEO της Google με 27χρονη
- Βενιζέλος: Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε, ωμά, το άρθρο 86 για να προστατέψει υπουργούς για υποκλοπές, Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ
- Κατολίσθηση στον οδικό άξονα Τρίπολης – Πύργου
- Η Άγκυρα και εμείς
- Σκύλος «έκλεψε» την παράσταση σε αγώνα σκι στο Μιλάνο [βίντεο]
- Η Γουέστ Χαμ σκοράρει και ο οπαδός της Γιουνάιτεντ που περιμένει να… κουρευτεί, μένει… κόκκαλο (vids, pics)


