O Γιάννης Αντετοκούνμπο έζησε μια υπέροχη σεζόν φέτος με το δεύτερο σερί βραβείο MVP και γενικότερα πραγματοποίησε σε ατομικό επίπεδο την κορυφαία χρονιά της καριέρας του.
Το μόνο που έλειψε από τη συλλογή του ήταν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, που όμως αργά ή γρήγορα θα έρθει για τον Έλληνα σούπερ σταρ.
Το ΝΒΑ μάζεψε όλες τις φετινές ατομικές διακρίσεις του ηγέτη των Μπακς και θύμισε σε όλους μερικές όμορφες φάσεις του Greek Freak από τη σεζόν που πέρασε.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη:
▪️ 2nd Consecutive #KiaMVP ▪️ #KiaDPOY ▪️ All-NBA First Team ▪️ All-Defensive First Team ▪️ 4th NBA All-Star
Η φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο της Eurolewague που ολοκληρώθηκε αποτελεί ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε.
Εντυπωσιακός ο Απόστολος Σίσκος στην πρεμιέρα του «Acropolis Swim Open» στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος πρωταθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Σε δηλώσεις που έκανε, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στον τραυματισμό του Γιουσούφ Γιαζίτζι.