Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καραντίνα: Την Κυριακή οι τελευταίες επισκέψεις στα κομμωτήρια

Καραντίνα: Την Κυριακή οι τελευταίες επισκέψεις στα κομμωτήρια

Και αύριο, Κυριακή 8 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν ανοιχτά τα κομμωτήρια, έξω από τα οποία σχηματίστηκαν ουρές και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά με το που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ότι θα εφαρμοστεί lockdown.

Και αύριο, Κυριακή 8 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν ανοιχτά τα κομμωτήρια, έξω από τα οποία σχηματίστηκαν ουρές και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά με το που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ότι θα εφαρμοστεί lockdown. Μάλιστα η μεγάλη ζήτηση οδήγησε την κυβέρνηση στην απόφαση να τους δώσει παράταση δύο ημερών μέχρι να κατεβάσουν ρολά, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Όμως όπως αποδεικνύεται στο ρεπορτάζ του MEGA παρά την παράταση που δόθηκε η κίνηση μέχρι τις 21:00 ήταν αυξημένη και πολλοί θα ξενυχτίσουν για να μην τους συμβεί αυτό που συνέβη την προηγούμενη φορά με τα κατ’ οίκον πειράματα.

Αυτή τη φορά οι περισσότεροι γνωρίζοντας την κατάσταση που τους περιμένει επιλεγούν να είναι περιποιημένοι και με λουκ lockdown για να περάσουν την καραντίνα…

Κλεισμένα είναι λοιπόν τα ραντεβού και για αύριο, Κυριακή.

Προς αποφυγή δυσάρεστων και ακριβών εκπλήξεων, υπενθυμίζεται ότι για να πάει κάποιος στο κομμωτήριο θα πρέπει να στείλει μήνυμα στο 13033 και να επιλέξει τον κωδικό 2, που αφορά την μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα.

Πήραν φωτιά τα ψαλίδια

Αρκετές είναι οι γυναίκες που κάνουν πάρα πάνω από μια υπηρεσίες ομορφιάς αφού πιστεύουν πως το lockdown δεν θα διαρκέσει μόνο 3 εβδομάδες…

Κάποιοι έτρεξαν να προλάβουν τελευταία στιγμή κάποιοι άλλοι ήταν υποψιασμένοι και είχαν φροντίσει να έχουν κλείσει ραντεβού.

Κύρια επιλογή για τις γυναίκες είναι η βαφή, ενώ για τους άντρες το κούρεμα.

Τα μέτρα προστασίας επιβάλλουν λιγότερα άτομα στους χώρους ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των κομμωτών να εξυπηρετήσουν παλιούς και καινούργιους πελάτες.

Δουλειά δύο ήμερων δεν μπορεί να βγάλει τα σπασμένα μηνών

Σε κάθε περίπτωση κα παρά την αυξημένη κίνηση, οι εργαζόμενοι στον κλάδο εκφράζουν έντονη αγωνία για το τι μέλλει γεννέσθαι, καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά «η δουλειά δύο ήμερων δεν μπορεί να βγάλει τα σπασμένα μηνών».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024