Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάρθα Καραγιάννη : Έγινε 81 - Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

Μάρθα Καραγιάννη : Έγινε 81 – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η αγαπημένη ηθοποιός γιόρτασε τα 81 της χρόνια παρέα με λιγοστούς καλούς της φίλους και δείχνει πως είναι μια χαρά και χαμογελαστή.

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την μεγάλη πρωταγωνίστρια της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρθα Καραγιάννη, καθώς γιόρτασε τα 81 της γενέθλια.

Η αγαπημένη ηθοποιός γιόρτασε τα 81 της χρόνια παρέα με λιγοστούς καλούς της φίλους και δείχνει πως είναι μια χαρά και χαμογελαστή.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε η επιστήθια φίλη-συγκάτοικός της Ντόρα Δούμα, η Μάρθα Καραγιάννη ποζάρει ευδιάθετη με την Ντόρα, τον θεατρικό επιχειρηματία Μάρκο Τάγαρη και τη σύζυγό του Ελεάνα, διαψεύδοντας τα όσα γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα.

Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθουλα!!!!!

Δημοσιεύτηκε από Ντόρα Δούμα στις Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020

Η Έλενα Μακρή η οποία έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό τον οποίο διανθίζει με σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων ελλήνων σταρ, στην πιο πρόσφατη δημοσίευση της και με αφορμή τα γενέθλια της Μάρθας Καραγιάννη, ανάρτησε vintage φωτογραφίες της.

Γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης της Instagram:

«Τα γενέθλια της έχει σήμερα η αγαπημένη πρωταγωνίστρια- και φυσικά χορεύτρια- του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη που κλείνει τα 81 της χρόνια.

Η ίδια πριν μερικές μέρες ευτυχώς διέψευσε δημοσιεύματα που την ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην πρώτη φωτογραφία η ηθοποιός σε ηλικία 17 ετών όταν έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην «Άγνωστο» δίπλα στον Αλέκο Αλεξανδράκη και την σπουδαία Κυβέλη. Στη δεύτερη εξώφυλλο της εποχής από το γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο το 1960.

Η ένωση της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή είχε ενθουσιάσει το κοινό δεν είχε ωστόσο happy end».

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση από το Instagram:

View this post on Instagram

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η αγαπημένη πρωταγωνίστρια- και φυσικά χορεύτρια- του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη που κλείνει τα 81 της χρόνια. Η ίδια πριν μερικές μέρες ευτυχώς διέψευσε δημοσιεύματα που την ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην πρώτη φωτογραφία η ηθοποιός σε ηλικια 17 ετών όταν έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην «Άγνωστο» δίπλα στον Αλέκο Αλεξανδράκη και την σπουδαία Κυβέλη. Στη δεύτερη εξώφυλλο της εποχής από το γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο το 1960. Η ένωση της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή είχε ενθουσιάσει το κοινό δεν είχε ωστόσο happy end. #marthakaragianni #finosfilm #greekmovies #greekmoviestars #greekbeauty #beautifulgreeks

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024