Αυξάνονται οι θάνατοι από τον κοροναϊό στην Ελλάδα καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν έξι ασθενείς.
Ειδικότερα, κατέληξαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας ένας 76χρονος και ένας 88χρονος, στον Ευαγγελισμό ένας 53χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, στο Ιπποκράτειο ένας 65χρονος, στο Σισμανόγλειο ένας 87χρονος και στο ΑΧΕΠΑ ένας 76χρονος.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).