Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Πολωνία : Στα πρόθυρα εθνικού lockdown η χώρα - Αύξηση ρεκόρ των κρουσμάτων

Κοροναϊός – Πολωνία : Στα πρόθυρα εθνικού lockdown η χώρα – Αύξηση ρεκόρ των κρουσμάτων

Η Πολωνία κατέγραψε σήμερα ρεκόρ νέων κρουσμάτων κοροναϊού, 27.143, πλησιάζοντας σε ένα όριο πέραν του οποίου η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι πιθανόν να υποχρεωθεί να επιβάλει ένα εθνικό lockdown

Η Πολωνία κατέγραψε σήμερα ρεκόρ νέων κρουσμάτων κοροναϊού, 27.143, πλησιάζοντας σε ένα όριο πέραν του οποίου η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι πιθανόν να υποχρεωθεί να επιβάλει ένα εθνικό lockdown.

Χθες η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέους περιορισμούς για την ανάσχεση της πανδημίας του κοροναϊού και είπε ότι θα επιβάλει ένα πλήρες lockdown αν συνεχίσουν να αυξάνονται και πάλι τα κρούσματα.

Το επόμενο όριο στο οποίο θα χρειαστούν αυστηρότερα μέτρα είναι τα 29.000-30.000 σε ημερήσια βάση και για μια εβδομάδα, όπως είπε νωρίς σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πιοτρ Μίλερ στον δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό Polskie Radio 1.

Η χώρα κατέγραψε επίσης 367 θανάτους σήμερα, λίγο κάτω από το επίπεδο ρεκόρ.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα ασθενείς με COVID-19 καταλάμβαναν 19.114 νοσοκομειακές κλίνες και χρησιμοποιούσαν 1.615 αναπνευστήρες.

Υπάρχουν διαθέσιμες 28.010 νοσοκομειακές κλίνες και 2.144 αναπνευστήρες.

Από το Σάββατο θα κλείσουν τα περισσότερα καταστήματα μέσα σε εμπορικά κέντρα, τα θέατρα, οι αίθουσες τέχνης και οι κινηματογράφοι.

Όλοι οι μαθητές που δεν βρίσκονται σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης θα ενταχθούν σε αυτό από την Δευτέρα, ενώ τα ξενοδοχεία θα παραμείνουν ανοιχτά για ενοίκους για επαγγελματικούς σκοπούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024