Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομόνοια – Γρανάδα 0-2

Ομόνοια – Γρανάδα 0-2

Εύκολο βράδυ είχε η Γρανάδα στην Κύπρο αφού επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας και έφτασε τους επτά βαθμούς στον πέμπτο όμιλο, δύο περισσότερους από τον ΠΑΟΚ

Τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ομόνοια επιβεβαίωσε η Γρανάδα. Η ισπανική ομάδα επικράτησε με 2-0 στην Κύπρο και παρέμεινε στην κορυφή του πέμπτου ομίλου φτάνοντας τους επτά βαθμούς, δύο παραπάνω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Με δέκα παίκτες από το 41′ λόγω αποβολής του Ντουρίς οι γηπεδούχοι.

Μόλις στο 4′ η Γρανάδα άνοιξε το σκορ με τον Ερέρα και στο 41΄τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Ομόνοια με την αποβολή του Ντουρίς.

Στο 63′ ήρθε και το 2-0 για τη Γρανάδα, όταν ο Σουάρες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και κερδίζοντας την κόντρα από τον Φαμπιάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι η ισπανική ομάδα που είχε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ στη συνέχεια, έφτασε τα οκτώ σερί ματς χωρίς ήττα σε Ισπανία κι Ευρώπη.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Γκόμες, Γκόμεθ (46’Σέχου), Τζιωνής (73’Τιάγκο), Μποτεάκ (46’Ασαντέ), Παπουλής (46’Κούσουλος), Ντούρις.

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Μαρτίνεθ, Ερμάν Σάντσεθ (89’Πέρεθ), Ντουάρτε, Νεβά, Γκοναλόν, Μοντόρο (46’Μιγιά), Κένεντι (76’Σόρο), Ερέρα (90’Ετέκι), Ματσίς, Σουάρεθ (75’Μόλίνα).

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024