Μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού η χώρα για τον επόμενο μήνα μπαίνει σε μια νέα δύσκολη πραγματικότητα σε μια προσπάθεια να ανακόψει τους ρυθμούς εξάπλωσης της πανδημίας και να εκτονώσει την πίεση στο σύστημα υγείας.
Μια πρώτη εικόνα των πρώτων αντιδράσεων των πολιτών στο νέο lockdown δίνουν οι ρεπόρτερ του MEGA Κατερίνα Νώντα, Απόστολος Βουλδής από την Πάτρα και Ευαγγελία Μαρινάκη από το Ηράκλειο της Κρήτης.
Πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, τι λένε επιχειρηματίες και εργαζόμενοι.
Ο κόσμος είναι ανήσυχος και προβληματισμένος από την οριακή κατάσταση των νοσοκομείων ενώ παράλληλα υπάρχει αγωνία από τους επαγγελματίες για την επόμενη μέρα στην οικονομία. Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για τη «χαριστική βολή».
Στο μεταξύ τα νοσοκομεία της Πάτρας δέχονται μεγάλη πίεση, σε αντίθεση με τα νοσοκομεία της Κρήτης όπου γενικά η κατάσταση είναι καλή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.