Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάβδας : Δεν θα έχουν τύχη οι προσφυγές του Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο

Λάβδας : Δεν θα έχουν τύχη οι προσφυγές του Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο

Τα βλέμματα του πλανήτη παραμένουν στραμμένα στις ΗΠΑ, όπου εξελίσσεται σε θρίλερ η ανάδειξη του επόμενου προέδρου της χώρας.

Τα βλέμματα του πλανήτη παραμένουν στραμμένα στις ΗΠΑ, όπου εξελίσσεται σε θρίλερ η ανάδειξη του επόμενου προέδρου της χώρας.

«Δεν θα σηκώσει το γάντι… »

Μιλώντας στο MEGA ο Κώστας Λάβδας, καθηγητής ευρωπαϊκής πολιτικής, αναφερόμενος στις προσφυγές του Ντόναλντ Τραμπ στο ανώτατο δικαστήριο, σημείωσε πως «κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει τύχη. Δε θα σηκώσει το γάντι το Ανώτατο Δικαστήριο».

Ο κ. Λάβδας επισήμανε ότι είναι σπουδαίο για τις ΗΠΑ η συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές και δείχνει ταυτόχρονα και την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αναφερόμενος σε πιθανή εκλογή του δημοκρατικού υποψηφίου και τη σημασία αυτής για την Ελλάδα, ο καθηγητής τόνισε ότι «σίγουρα θα έχουμε έναν πρόεδρο ο οποίος θα έχει εικόνα των ζητημάτων της περιοχής» ωστόσο δε θα πρέπει να περιμένουμε να αλλάξουν όλα γρήγορα και ως δια μαγείας.

«Θα δούμε στροφή των ΗΠΑ»

Σε αυτό θα συντελέσει και η Γερουσία των ΗΠΑ, η οποία παραμένει στα χέρια των Ρεπουμπλικάνων και σε περίπτωση επικράτησης του Τζο Μπάιντεν θα δυσκολέψει τη διακυβέρνησή του.

Παρόλα αυτά, ο κ. Λάβδας σημείωσε ότι σε περίπτωση που εκλεγούν τελικά οι Δημοκρατικοί, θα δούμε στροφή των ΗΠΑ σε πολλά ζητήματα, ανάμεσά τους σε αυτό της κλιματικής αλλαγής αλλά και του παρεμβατισμού των ΗΠΑ σε τρίτες χώρες.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024