Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το καθήκον τους Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

Το καθήκον τους Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου της οποίας επικράτησε με 2-1 ενώ άνετο βράδυ είχε η Γιουβέντους στην Ουγγαρία όπου συνέτριψε με 4-1 τη Φερεντσβάρος.

Πιο δύσκολο βράδυ απ’ ότι αναμενόταν είχε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου που στάθηκε καλά στο Καμπ Νου. Η ομάδα του Κούμαν επικράτησε με 2-1 χάρη σε γκολ των Μέσι και Πικέ, έκανε το τρία στα τρία στον όμιλο και είναι αγκαλιά με την πρόκριση.

Μόλις στο 5΄ο Μέσι άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και εκτέλεσε εύστοχα. Ήταν το πέμπτο του γκολ φέτος με Μπαρτσελόνα και Αργεντινή, όλα με πέναλτι ενώ έφτασε τα 71 γκολ στους ομίλους του Champions League. Δύο λεπτά μετά ο Γκριεζμάν έχασε απίθανη ευκαιρία για το 2-0 σε κενή εστία και στο 36′ ο Τερ Στέγκεν έσωσε την Μπαρτσελόνα αφού είπε «όχι» στον Κετζιόρα.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας που επέστρεψε στη δράση μετά από δύο μήνες, έκανε μεγάλη επέμβαση και στο 53′ σε τετ α τετ με τον Σουπριάχα και στο 65′ ο Πικέ έκανε το 2-0 με κεφαλιά από σέντρα του Ντεμπελέ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσιγκάνκοφ νίκησε από κοντά τον Τερ Στέγκεν κι έγραψε το τελικό 2-1.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ, Ντε Γιόνγκ, Ζόρντι Άλμπα, Μπούσκετς, Πιάνιτς (60′ Σέρχι Ρομπέρτο), Πέδρι (83′ Αλενιά), Μέσι, Φάτι (74′ Τρινκάο), Γκριεζμάν (60′ Ντεμπελέ)

Ντιναμό Κιέβου: Νέτσερετ, Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Πόποφ, Σαμπάνοφ, Μπουγιάλσκι (86′ Λέντνεφ), Σέπελεφ, Αντριέφσκι, Τσιγκάνκοφ, Σουπριάχα (71′ Βέρμπιτς), Τζέρσον Ροντρίγκες (71′ Ντε Πένα)

Περίπατο έκανε στη Βουδαπέστη η Γιουβέντους που διέλυσε με 4-1 τη Φερεντσβάρος κι έφτασε τους έξι βαθμούς σε τρία ματς. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μοράτα και Ντιμπάλα για την ομάδα του Πίρλο.

Στο 7′ ο Μοράτα έκανε το 1-0 με σουτ ύστερα από ασίστ του Κουαρδάδο και στο 60′ ο ίδιος παίκτης έκανε κα το 2-0 για τη Γιούβε με σουτ μέσα από την περιοχή. Παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο πίσω το αίμα του για τα τρία γκολ που του ακυρώθηκαν με την Μπαρτσελόνα.

Από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Ντιμπάλα που με δύο γκολ στο 73′ και το 81′ έκανε το 4-0 για να μειώσει στο φινάλε ο Μπολί σε 4-1 για τη Φερεντσβάρος.


Φερεντσβάρος: Ντιμπούζ, Λόβρεντσιτς, Μπλάζιτς, Ντβάλι, Μπότκα (68′ Χέιστερ), Σομάλια, Κχαράτιν, Σίγκερ, Ζουμπκόφ (80′ Ουζούνι), Ισαέλ (73′ Μπολί), Ενγκουέν (73′ Μακ)

Γιουβέντους: Σέζνι, Χουαρδάδο (76′ Φραμπάτα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντανίλο, Ράμσεϊ (53′ ΜακΚένι), Αρτούρ (45′ Μπετανκούρ), Ραμπιό, Κιέζα (76′ Μπερναντέσκι), Μοράτα (67′ Ντιμπάλα), Ρονάλντο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024