Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Δεν ταξιδεύει στην Ουκρανία ο Καρέρα για το ματς με τη Ζόρια

ΑΕΚ : Δεν ταξιδεύει στην Ουκρανία ο Καρέρα για το ματς με τη Ζόρια

Ο Μάσιμο Καρέρα δε θα ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ουκρανία για το παιχνίδι με τη Ζόρια, καθώς ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό

Χωρίς τον Μάσιμο Καρέρα θα «πετάξει» η ΑΕΚ για την Ουκρανία ενόψει της αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων με αντίπαλο τη Ζόρια.

Ο ιταλός τεχνικός της Ένωσης ένιωσε αδιαθεσία, ανέβασε πυρετό και δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ουκρανία για προληπτικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καρέρα χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό και ενημέρωσε αμέσως το γιατρό της ομάδας, με τον οποίο ξαναμίλησε σήμερα το πρωί.

Ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων μέχρι και το πρωί ήταν εμπύρετος και λόγω των ημερών και της έξαρσης του κοροναϊού αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα, αφού δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει οτιδήποτε, αφού σε όλο το ταξίδι θα ήταν με την κιτρινόμαυρη αποστολή.

Ο Καρέρα θα παραμείνει στο σπίτι του, όπου σήμερα θα τον επισκεφθεί γιατρός από το το κέντρο υγείας με το οποίο συνεργάζεται η ομάδα, για να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ για κοροναϊό.

Στον πάγκο με τη Ζόρια θα βρίσκεται ο στενός συνεργάτης του Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο, ενώ η αποστολή αναχωρεί για την Ουκρανία στις 10:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024