Κυριακή 19 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Τρία ban από τη FIBA και απαγόρευση μεταγραφών στην ΑΕΚ

Τρία ban από τη FIBA και απαγόρευση μεταγραφών στην ΑΕΚ

Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε από την FIBA στην ΑΕΚ, λόγω τριών «ανοιχτών» υποθέσεων για την Ένωση, η οποία αναμένεται να τις διακανονίσει άμεσα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για την ΑΕΚ, καθώς η FIBA της επέβαλε τρίτο ban και απαγόρευση μεταγραφών.

Ο λόγος είναι πως η Ένωση δεν έχει αποπληρώσει ολοκληρωτικά τα συμβόλαια τριών παικτών που έχουν αγωνιστεί παλαιότερα στον σύλλογο με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή να την επιβάλει την «καμπάνα» αυτή.

Από την πλευρά της, η Κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θα προσπαθήσει να τελειώσει το ζήτημα όσο πιο άμεσα γίνεται με σκοπό να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε όλους τους απαραίτητους διακανονισμούς.

Στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για την ΑΕΚ, η οποία είναι έτοιμη αγωνιστικά να αντιμετωπίσει τη Χαποέλ Χολόν (04/11, 19:30) για το Basketball Champions League.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Ιουλίου 2026
Cookies