Κοροναϊός : Νεκρός 92χρονος τρόφιμος του γηροκομείου στα Ιωάννινα – Εγκλωβισμένοι 24 ηλικιωμένοι
Ένας 92χρονος άνδρας που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και διαγνώστηκε με κοροναϊό στο ιδιωτικό γηροκομείο των Ιωαννίνων κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από επιπλοκές της νόσου Covid-19.
Ένας 92χρονος άνδρας που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και διαγνώστηκε με κοροναϊό στο ιδιωτικό γηροκομείο των Ιωαννίνων κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από επιπλοκές της νόσου Covid-19.
Ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί μαζί με άλλους ασθενείς από τον οίκο ευγηρίας επίσης θετικούς στον κοροναϊοό στο νοσοκομείο Φιλιατών, με τη μεταφορά και των υπολοίπων πέντε περιστατικών σε νοσοκομεία των Ιωαννίνων να κρίνεται απαραίτητη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.
Μέχρι στιγμής, 24 φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να παραμένουν στον οίκο ευγηρίας με την ανάγκη μεταφοράς τους σε νοσοκομείο να είναι επιβεβλημένη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν καθώς οι περισσότεροι είναι κατάκοιτοι, όπως μεταδίδει το epirus-tv.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59