Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας : Ξεσπά για τις δηλώσεις Πετράκου για τον κοροναϊό

Χάρης Ρώμας : Ξεσπά για τις δηλώσεις Πετράκου για τον κοροναϊό

Τα βέλη εναντίον του Γρηγόρη Πετράκου και των συνωμοσιολογιών περί κοροναϊού που κυκλοφορούν στα social media έστρεψε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Χάρης Ρώμας

Τα βέλη εναντίον του Γρηγόρη Πετράκου και των συνωμοσιολογιών περί κοροναϊού που κυκλοφορούν στα social media έστρεψε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Χάρης Ρώμας.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή το δεύτερο «λουκέτο» στα θέατρα, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους συνωμοσιολόγους, ενώ όταν ρωτήθηκε για το επίμαχο βίντεο στο οποίο ο τραγουδιστής αρνείται ουσιαστικά την ύπαρξη του κοροναϊού, ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε εναντίον του.

Ο δηλοφιλής ηθοποιός μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι όλα αυτά τα κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος για να ξαναέρθει στην επιφάνεια και κάνει λόγο για ευτελισμό.

«Nα μην πιστεύετε τους συνωμοσιολόγους αυτοί που δεν είστε συνωμοσιολόγοι… Βγαίνει ο Γρηγόρης και κάνει μια ανάλυση επιστημονικοφανή. Πως; Από που; Εγώ που έχω τελειώσει ιατρική δε ξέρω να το κάνω αυτό. Από που πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης που το κάνει αυτό; Από το διαδίκτυο τα πήρε τα στοιχεία.

Το τι είπε η κυρία Παπαθωμά καλά έκανε και το είπε, σύζυγός της είναι και επίσης μπορεί να το πιστεύει, και αυτός το πιστεύει. Εμένα δε μου αρέσει ο ευτελισμός ενός ανθρώπου. Θέλει να τον θυμηθούν;

Εγώ σου λέω ότι τα πιστεύει αυτά όπως και άλλοι άνθρωποι. Τα στοιχεία από που τα πήρε: Είναι λοιμωξιολόγος ή επιδημιολόγος; Όχι, από το διαδίκτυο τα πήρε» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Χάρης Ρώμας:

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024