Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Axl Rose για εκλογές ΗΠΑ: «Ψηφίστε με θάρρος ενάντια στον φόβο»

Axl Rose για εκλογές ΗΠΑ: «Ψηφίστε με θάρρος ενάντια στον φόβο»

Ο Axl Rose προέτρεψε τους αμερικανούς να ασκήσουν το δημοκρατικό τους καθήκον, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιμέτωπος με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν

Ο αρχηγός των Guns N ‘Roses, Axl Rose, παρότρυνε τους Αμερικανούς να «ψηφίσουν για έναν καλύτερο κόσμο» στις προεδρικές εκλογές.

Συγκεκριμένα σε δημοσίευσή του στο Twitter, ο διάσημος τραγουδιστής προέτρεψε τους αμερικανούς να ασκήσουν το δημοκρατικό τους καθήκον, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιμέτωπος με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

«Ψηφίστε για τους Αγαπημένους Σας, για Εμάς και για Εμάς μαζί ως Ένα και αν βοηθάει… Ψηφίστε γνωρίζοντας ότι υπάρχουν εκείνοι που ελπίζουν, προσεύχονται και υπολογίζουν ότι δεν θα ψηφίσετε και θα κάνουν ουσιαστικά ό,τι νομίζουν ότι μπορεί να πετύχει για να σας σταματήσουν από το να ψηφίσετε» έγραψε ο τραγουδιστής.

«Ψηφίστε για το μέλλον της χώρας μας, του πλανήτη μας, του πλανήτη σας, αυτού του πλανήτη, του μοναδικού που έχουμε. Ψηφίστε για όσους αγωνίστηκαν, υπέφεραν και πέθαναν για εξασφαλίσουν και να προστατεύσουν το δικαίωμά σας να ψηφίζετε» αναφέρει στην ανάρτηση.

«Ψηφίστε ό,τι κι αν γίνει. Ψηφίστε, πάρτε μια θέση. Ψηφίστε με θάρρος ενάντια στον φόβο και τον εκφοβισμό. Ψηφίστε παρά τους θορύβους, τα ψέματα και τους περισπασμούς. Ψηφίστε για τη χώρα, για έναν καλύτερο κόσμο, για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» προσθέτει.

Αν και ο Rose απέφυγε να δηλώσει την υποστήριξή του σε υποψήφιο των αμερικανικών εκλογών, στο παρελθόν επέκρινε με σφοδρότητα τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024