Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόλονι: «Προσπαθούμε να αναπνεύσουμε λίγο οξυγόνο»

Μπόλονι: «Προσπαθούμε να αναπνεύσουμε λίγο οξυγόνο»

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε αναφορά στην ανάγκη του Παναθηναϊκού για βαθμούς, ανεξαρτήτως απόδοσης.

Ναι μεν έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι δε θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Απόλλωνα. Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε πως οι νίκες δεν έρχονται με ευκολία, πως δεν υπήρχε ποιότητα, αλλά πως αυτή την περίοδο η ομάδα του προσπαθεί να αναπνεύσει λίγο – βαθμολογικό – οξυγόνο το οποίο της λείπει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται ποτέ με ευκολία, πιστεύω όμως πως σιγά σιγά όσον αφορά την νοοτροπία αλλάζουμε και γινόμαστε περισσότερο μαχητικοί και πιστεύω ότι μερικές φορές κερδίζεις ακόμα κι έτσι με 1-0 και μερικές φορές κερδίζεις εκτός έδρας με 2-0, αλλά με τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε να ανέβουμε, να αναπνεύσουμε λίγο οξυγόνο το οποίο μας λείπει».

Για τη νίκη χωρίς σπουδαία εμφάνιση: «Αυτό μας φέρνει την απόδειξη ότι στις δύο προηγούμενες εβδομάδες πηγαίναμε σωστά. Βέβαια, δεν ξεχνάω πως δεν είδαμε έναν ιδιαίτερα καλό αγώνα και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποιότητα παιχνιδιού, όμως η πίεση, η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και οι δύο βασικοί που μας έλειπαν, χωρίς να ψάχνω για δικαιολογίες. Ελπίζω όμως ότι βήμα βήμα θα βελτιωθούμε κι από πλευράς νοοτροπίας, τεχνικής και τακτικής».

Για το αν αξίζουν συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Πριν από εκείνους θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της ακαδημίας που κάνουν μια δουλειά που μας γεμίζει ελπίδα. Πιστεύω όμως πως και αυτοί οι παίκτες βρίσκονται ακόμα στην περίοδο της μετ’ εξέλιξης. Σε αυτή την μετ’ εξέλιξη θα ήθελα κι εγώ να επέμβω, γιατί σε αυτούς τους τέσσερις που είδατε είδα κάποιες ελλείψεις».

Για το τι εννοούσε με την ατάκα του για τους νέους: «Να καθορίσω τα διάφορα θέματα, όπως την τακτική και γενικά αρχίζοντας να γνωρίζω σιγά σιγά τους παίκτες. Περιμένω τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ώστε να σταματήσει λίγο το πρωτάθλημα και τότε ο στόχος μου είναι να μπορέσω να ελέγξω τους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά σημειώνω πως απ’ ότι έμαθα οι αγώνες της δεύτερης εθνικής σταματάνε κι εμείς θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα. Δεν θα σας πω άλλα πράγματα γιατί τότε η διοίκηση δεν θα με έχει πια ανάγκη, θα με διώξει!»

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024