Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόλονι : «Δεν θα κάνω πολλές αλλαγές με Απόλλωνα»

Μπόλονι : «Δεν θα κάνω πολλές αλλαγές με Απόλλωνα»

Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς με τη Λαμία, στον Λούκας Βιγιαφάνες, αλλά και στο παιχνίδι που έρχεται με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για την αναμέτρηση με την Λαμία και την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στο… δώρο που έκανε στον Λούκας Βιγιαφάνιες ενώ αποκάλυψε ότι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Ακόμα ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε το αν υπάρχει κόπωση στην ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως έκανε καλό ο αγώνας με τη Λαμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το αν υπάρχει κόπωση: «Έχουμε έναν εχθρό που είναι η κόπωση και κάνουμε τα πάντα για να μην έχουμε αυτό το πρόβλημα κι αρχίσαμε τη διαδικασία μετά το παιχνίδι με τη Λαμία. Μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορείς να κάνεις πολλές αναλύσεις. Αυτός ο αγώνας με τη Λαμία μας έκανε καλό.

Υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής, ο Εμερίκ Γενεϊ, με τον οποίο κατακτήσαμε με την Στεάουα το Τσάμπιονς Λιγκ και πάντοτε όταν έλεγε κάτι είχε δίκιο. Δεν ξέχασα τα λόγια του και πιστεύω ότι θα είναι σημαντικά και για τους επόμενους αγώνες. Αυτό που είχε πει είναι ότι η νίκη φέρνει νίκες και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Θα δουλέψουμε πολύ για να είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα συμφωνήσω ότι ίσως θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, όμως γνωρίζω λίγο τους παίκτες και θα συνεχίσω να βάζω την καλύτερη δυνατή σύνθεση στην ομάδα. Αναφορικά με το ροτέισον, είμαι σύμφωνος και όταν βλέπεις τις μεγάλες ομάδες που έχουν να παίξουν στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και μετά πάλι ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν κάνουν μεγάλες αλλαγές, τότε καταλαβαίνεις κι αυτή θα είναι η δική μας περίπτωση».

Για τον Λούκας Βιγιαφάνιες: «Για μένα είναι πιο σημαντική η προπόνηση που έκανα μαζί του μετά το ματς. Είναι ένα παιδί που λατρεύει τη μπάλα, έκανε επιταχύνσεις χωρίς τη μπάλα και επειδή πήγε καλά του έκανα ένα μικρό δώρο. Όμως σε εμάς, όλοι οι παίκτες ανήκουν στην ίδια ομάδα και κανένας παίκτης δεν είναι σημαντικότερος από την ομάδα».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024