Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας : Η ώρα της κρίσης είναι εδώ - Άμεσα ενίσχυση του ΕΣΥ και στήριξη εργαζομένων

Τσίπρας : Η ώρα της κρίσης είναι εδώ – Άμεσα ενίσχυση του ΕΣΥ και στήριξη εργαζομένων

Δριμεία κριτική ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κοροναϊού, ιδιαίτερα όσον αφορά το ΕΣΥ. «Η χώρα έχασε οριστικά την ευκαιρία, γιατί η κυβέρνηση σπατάλησε συνειδητά το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Και το ΕΣΥ βρίσκεται ήδη σε τρομακτική πίεση»

Δριμεία κριτική ασκεί ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κοροναϊού, ιδιαίτερα όσον αφορά το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

«Η χώρα έχασε οριστικά την ευκαιρία, γιατί η κυβέρνηση σπατάλησε συνειδητά το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Και το ΕΣΥ βρίσκεται ήδη σε τρομακτική πίεση» τονίζει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική του δήλωση, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για εγκληματική αδράνεια.

Καρφώνοντας την κυβέρνηση που μέχρι πρότινος «μας καθησύχαζαν ότι έχουμε 1200 κρεβάτια ΜΕΘ και ότι η ενίσχυση που ζητούσαμε »είναι πεταμένα λεφτά»» και σήμερα «ξαφνικά μας λένε ότι με 140 συμπολίτες μας διασωληνωμένους έχουμε ήδη πληρότητα πάνω από 75% στην Αττική» ο κ. Τσίπρας αναρωτιέται «πότε μας έλεγαν αλήθεια και πότε ψέμματα;».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «δυτυχώς βρισκόμαστε μπροστά σε δραματικές εξελίξεις», ζητώντας άμεσα ενίσχυση του ΕΣΥ και σοβαρή στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που πλήττονται. Των ανθρώπων της εστίασης, του πολιτισμού, του κόσμου της εργασίας»

«Η ώρα της κρίσης είναι ήδη εδώ. Και δεν χωράνε πια ούτε δικαιολογίες ούτε η φτηνή προπαγάνδα. Αυτό που απαιτείται είναι αποφασιστικότητα, αλληλεγγύη και ενότητα για την προστασία της κοινωνίας» επισημαίνει ο κ. Τσίπρας.

«Η ώρα της κρίσης είναι ήδη εδώ»

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024