Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Εικόνες συνωστισμού και ξεφάντωμα ως το πρωί σε Αθήνα και Πάτρα

Κοροναϊός : Εικόνες συνωστισμού και ξεφάντωμα ως το πρωί σε Αθήνα και Πάτρα

Πάρτι συνωστισμού και ανευθυνότητας. Εικόνες που έρχονται από γνωστά κλαμπ σε Αθήνα και Πάτρα

Νεαροί χορεύουν με σαμπάνιες στα χέρια λες και δεν υπάρχει πανδημία. Ο ένας πάνω στον άλλο. Διασκεδάζουν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Και φυσικά, δεν υπάρχει ίχνος μάσκας.

Κορονο-πάρτι στην Πάτρα

Η μουσική στη διαπασών. Όλοι όρθιοι. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά». Οι περισσότεροι προσπαθούν να απαθανατίσουν τη στιγμή. Ένα κλαμπ γεμάτο κόσμο, εν μέσω κοροναϊού.

Ο κίνδυνος της διασποράς του κοροναϊού χτυπάει «κόκκινο». Στο πάρτι της Κυριακής στο κλαμπ της Πάτρας αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξεκαθαρίζοντας ότι τέτοιες εικόνες είναι ανεπίτρεπτες.

Από την πλευρά τους, οι υπάλληλοι του καταστήματος, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ισχυρίζονται ότι αιφνιδιάστηκαν από το ξαφνικό «κύμα» των νεαρών που εισέβαλαν στο κλαμπ και άρχισαν να χορεύουν χωρίς ίχνος αυτοπροστασίας.

«Τηρούσαμε όλα τα μέτρα μέχρι κάποια στιγμή. Μετά ο κόσμος άρχισε να μπαίνει ανεξέλεγκτα μέσα. Είχαμε χάσει τη σειρά μας, δεν άκουγε κανένας».

Όπως λένε, το βίντεο αυτό που ανέβηκε στο Instagram είναι τα ελάχιστα λεπτά όταν οι νεαροί που κάθονταν στην πλατεία Γεωργίου αποφάσισαν να μπουν στο κλαμπ.

Το συγκεκριμένο κλαμπ έκλεισε με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του, αφού όπως είπε, εφόσον δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, έβαλε λουκέτο.

Το «έκαψαν» στην Αθήνα

Ανάλογες εικόνες και σε μεγάλο κλαμπ της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής.

Είναι λες και δεν υπάρχει κοροναϊός. Στην πραγματικότητα όμως, το κλαμπ είναι γεμάτο κόσμο ένα 24ωρο πριν από την εφαρμογή των νέων αυστηρότερων μέτρων για την πανδημία.

Οι εικόνες προκάλεσαν την αγανάκτηση καταστηματαρχών εστίασης της Πάτρας οι οποίοι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποφάσισαν να κάνουν οι ίδιοι, από εδώ και στο εξής, αιφνιδιαστικούς ελέγχους.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024