
ΗΠΑ : Σερ και Χίλαρι Κλίντον ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους Δημοκρατικούς
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 η Σερ είχε υποστηρίξει την Κλίντον, και έκτοτε όλο και περισσότερο τάσσεται κατά του Ντόναλντ Τραμπ
Σερ και Χίλαρι Κλίντον ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρώσουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος.
Η εκδήλωση με το θρύλο της ποπ θα πραγματοποιηθεί για την πολιτική ομάδα της Χίλαρι Onward Together, που παροτρύνει τους ανθρώπους να οργανωθούν και να συμμετάσχουν στη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου.
«Ανυπομονώ πραγματικά να συμμετάσχω με τη Σερ για να υποστηρίξω ομάδες και ηγέτες που δίνουν μια σκληρή μάχη και κάνουν σημαντικό έργο για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας» δήλωσε η Κλίντον στο People.
«Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις τελευταίες ημέρες προς τις εκλογές».
Τις προηγούμενες ημέρες η Σερ συμμετείχε σε εκδηλώσεις υποστήριξης του Τζο Μπάιντεν και είχε δηλώσει από το Φοίνιξ: «Ο λόγος που ήρθα εδώ δεν είναι ότι νοιάζομαι μόνο για τον Τζο και την Καμάλα – είναι ότι με νοιάζει πραγματικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να έχουν μια δίκαιη ευκαιρία».
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 η Σερ είχε υποστηρίξει την Κλίντον, και έκτοτε όλο και περισσότερο τάσσεται κατά του Ντόναλντ Τραμπ.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Αερομεταφορές: Πώς αποτυπώνεται στην οικονομία της ΕΕ η κρίση από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή
- Κέντρο Κένεντι: Δικαστήριο διέταξε να αφαιρεθεί το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ από τον τίτλο του
- Ομάν: Η έκρηξη οργής του Τραμπ φέρνει στο προσκήνιο την «Ελβετία της Μέσης Ανατολής»
- Ο Ρόμπερτ Πάτινσον γίνεται ο παρουσιαστής του ριάλιτι «To Catch a Predator»
- Ο Φονσέκα απέκλεισε τον Τζόκοβιτς με επική ανατροπή (3-2)
- Κόρινθος: Έκρηξη σε εργοστάσιο και διαρροή αμμωνίας με τρεις τραυματίες

