Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θύελλα» για τον πρωτοφανή προπηλακισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου

«Θύελλα» για τον πρωτοφανή προπηλακισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Λες και βγήκε από το χρονοντούλαπο των πιο σκοτεινών στιγμών της ιστορίας, ήταν η εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία εμφανίζεται ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου με περασμένη στον λαιμό του μια ταμπέλα, στην οποία αναγράφεται «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Λες και βγήκε από το χρονοντούλαπο των πιο σκοτεινών στιγμών της ιστορίας, ήταν η εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία εμφανίζεται ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Δημήτρης Μπουραντάνης με περασμένη στον λαιμό του μια ταμπέλα, στην οποία αναγράφεται «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της χώρας και την ηγεσία των υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Προστασίας του Πολίτη.

Για την τραμπούκικη επίθεση η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε έρευνα η οποία θα διενεργηθεί από την Κρατική Ασφάλεια.

Την Πέμπτη οι 15 κουκουλοφόροι που έσπευσαν να… διαφημίσουν, μάλιστα, την άνανδρη επίθεση, μπήκαν στο γραφείο του πρύτανη και τα έκαναν «γυαλιά – καρφιά» σπάζοντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Έπιασαν από τον λαιμό τον πρύτανη και τον διαπόμπευσαν γιατί όπως πιστεύουν οραματίζεται μια συντηρητική ακαδημαϊκή κοινότητα με εξευρωπαϊσμό των πανεπιστημίων.

Στον 21ο αιώνα, η σκέψη και μόνο της διαπόμπευσης, της ταπείνωσης ενός ανθρώπου, με αυτό τον τρόπο θα έπρεπε να προκαλεί αποτροπιασμό, πόσο μάλλον η πράξη.

Η βία είναι φασισμός και, αν μη τι άλλο, η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, και με την πρόσφατη απόφασή της για την Χρυσή Αυγή, είπε ένα τεράστιο και γενναίο «όχι στο φασισμό».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024