Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε η Ρεάλ (4-1)

Ξέσπασε η Ρεάλ (4-1)

Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι δεν μπήκε δυναμικά στο ματς, βρήκε τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την Ουέσκα, να προσφέρει θέαμα και να ξεσπάσει μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Επιστροφή με γκολ για τον Αζάρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι με την Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα, για την 8η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να ξεσπάσει και να κερδίσει me 4-1. Πρώτο γκολ μετά από μήνες ο Έντεν Αζάρ και ιστορικό παιχνίδι για τον Σέρχιο Ράμος.

Η ισπανική ομάδα προερχόταν από την ισοπαλία με 2-2 επί της Γκλάντμπαχ, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Από την άλλη, η Ουέσκα, δεν είχε πανηγυρίσει κάποια νίκη μετά από επτά αγωνιστικές, καθώς μετρούσε πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Φυσικά, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Σέρχιο Ράμος συμπλήρωσε 500 συμμετοχές στη La Liga. Ο έμπειρος στόπερ δεν έχει αγωνιστεί εκτός Ισπανίας στην καριέρα του ενώ έχει φορέσει τα χρώματα των Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης. Τέλος, μαζί με τις 500 παρουσίες, μετράει 74 τέρματα και 31 ασίστ.

Στα πρώτα λεπτά, οι «μερένχες» μπήκαν αρκετά χαλαρά, με αποτέλεσμα η Ουέσκα να κάνει πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 7ο λεπτό. Ο Ράφα Μιρ έκανε τρομερή ενέργεια, όμως το σουτ κατέληξε άουτ.

Η Ουέσκα δεν σταμάτησε να πιέζει. Μάλιστα, έβρισκε συνεχώς διαδρόμους στην άμυνα της Ρεάλ, η οποία δεν μπορούσε να βρει τρόπους να απειλήσει τους νεοφώτιστους. Η εντυπωσιακή αμυντική λειτουργία, δεν άφηνε τους «μερένχες» να κάνουν κάτι αξιοσημειώτο επιθετικά.

Μέχρι το 40ο λεπτό. Παρότι η Ουέσκα πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι είναι εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Έντεν Αζάρ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, κάνοντας το 1-0.

Ωστόσο, πριν λήξει το πρώτο μέρος, η «βασίλισσα» πέτυχε ακόμα ένα τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 45ο λεπτό, ο Λούκας Βάθκεθ έκανε την σέντρα και ο Καρίμ Μπενζεμά, με ένα εξαιρετικό κοντρόλ και άμεση εκτέλεση, έγραψε το 2-0, με το οποίο ο ισπανικός σύλλογος πήγε στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ζιντάν μπήκε με την προοπτική να τελείωσει άμεσα το ματς. Η πίεση απέδωσε καρπούς, καθώς ο Μπενζεμά συνεργάστηκε άψογα με τον Αζάρ και ο τελικός αποδέκτης ήταν ο Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο Ουρουγουανός μέσος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ και έκανε το 3-0 στο 53ο λεπτό.

Η ομάδα του Σιόβα είχε επηρεαστεί από το ξέσπασμα των Μαδριλένων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει. Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μόνιμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων έχοντας πολύ καλές στιγμές ενώ οι νεοεισελθόντες έδωσαν ακόμη περισσότερη ώθηση.

Τελικά, η Ουέσκα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 74ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο νεοεισελθής Νταβίντ Φερέιρο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά την σέντρα του Ράφα Μιρ και μείωσε σε 3-1 για την ομάδα του. Φυσικά, αυτό το τέρμα έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έψαχναν και δεύτερο τέρμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισε απλά να ελέγξει το ματς και να κατεβάσει τον ρυθμό, καθώς σε λίγες μέρες αντιμετωπίζει την Ίντερ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μάλιστα, το κακό ξεκίνημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετατρέπει σε μονόδρομο τη νίκη κόντρα στους Ιταλούς.

Και πάλι, όμως, οι «μερένχες» ήταν ασταμάτητοι και έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα. Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα σε αυτό το ματς. Ο Ροντρίγκο έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Γάλλος επιθετικός με δική του, έκανε το τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και παρουσίασε μία πολύ καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Ταυτόχρονα, ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας την Σοσιεδάδ. Από την άλλη, η Ουέσκα παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές και έμεινε στους πέντε βαθμούς.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Λούκας (Μεντί 52′), Μιλιτάο, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο (Κρόος 69′), Ασένσιο (Ροντρίγκο 58′), Βαλβέρδε (Ίσκο 58′), Αζάρ (Βινίσιους 58′), Μπενζεμά.

Ουέσκα: Αντρές, Μαφέο, Πουλίδο, Σιόβας, Λουσινιο (Σίλβα 83′), Μοσκέρα, Μπόρχα Γκαρθία, Νβακαλί, Σέρχιο Γκόμεθ (Φερέιρο 46′), Μιρ, Οντιβέρος (Γκαλάν 46′).

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024