Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Κοροναϊός : Κλείνει παιδικός σταθμός στα Χανιά – Εντοπίστηκαν τρία κρούσματα
Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των θετικών κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, ενώ από πλευράς του Δήμου θα πραγματοποιηθούν, όπου κρίνεται απαραίτητο, απολυμάνσεις σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία και δημόσιους χώρους.
Κλειστός για τις επόμενες ημέρες θα παραμείνειοπαιδικός σταθμός στην Γραμβούσα Κισσάμου καθώς -όπως ανακοίνωσε ο Δήμος-μετά απόσχετικό έλεγχο, επιβεβαιώθηκαν από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς τρία θετικά κρούσματα με COVID 19 στονσταθμό .
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, «ήδη από τις αρχέςτης εβδομάδας μετά από ενημέρωση για εκδήλωση ελαφριάς ασθένειας μέλους τού προσωπικού, είχε ληφθεί απόφαση αναστολής της λειτουργίας του σταθμού, ο οποίος μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεοτέρας, για την προστασία της υγείας των παιδιών, των οικογενειών τους και όλων των δημοτών μας, καθώς και την αποφυγή επιπλέον διασποράς του ιού».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των θετικών κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, ενώ από πλευράς του Δήμου θα πραγματοποιηθούν, όπου κρίνεται απαραίτητο, απολυμάνσεις σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία και δημόσιους χώρους.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59