Βίαιη προσαγωγή μέλους του ΣΕΚ.

Την επίθεση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (ΣΕΚ), υποστηρίζοντας ότι στις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής, ομάδα αστυνομικών επιχείρησε να προσαγάγει τον Παντελή Παναγιωτακόπουλο, μέλος της Κ.Ε.

«Τις διαμαρτυρίες συντρόφων για το γεγονός οι αστυνομικοί απάντησαν με απειλές και προπηλακισμούς. Έριξαν στο έδαφος τον σ. Πάνο Γκαργκάνα, διευθυντή της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη και απείλησαν με επίδειξη όπλου τον σ. Γιώργο Πίττα, δημοσιογράφο της ΕΑ», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Το περιστατικό φαίνεται να έληξε, αφού βεβαιώθηκε κλήση στον κ. Παναγιωτακόπουλο για μη χρήση μάσκας.

«Είναι φανερό ότι η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της πολιτικής Χρυσοχοϊδη-Μητσοτάκη που μετά την επίθεση στο μεγαλειώδες αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 7 Οκτώβρη στοχοποιεί αντιφασίστες, αντιρατσιστές, πρόσφυγες και μετανάστες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΣΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΚ

30/10/20 – Αστυνομική Επίθεση στα Γραφεία του ΣΕΚ

Σήμερα Παρασκευή 30 Οκτώβρη και ώρα 5μμ ομάδα αστυνομικών…

Posted by Εργατική Αλληλεγγύη on Friday, 30 October 2020

Σήμερα Παρασκευή 30 Οκτώβρη και ώρα 5μμ ομάδα αστυνομικών αποτελούμενη από τρία οχήματα και πολλές μηχανές επιχείρησε να προσαγάγει τον σ. Παντελή Παναγιωτακόπουλο, μέλος της Κ.Ε, από την είσοδο των γραφείων του κόμματος στην οδό Αναξαγόρα 14Α.

Στις διαμαρτυρίες συντρόφων για το γεγονός οι αστυνομικοί απάντησαν με απειλές και προπηλακισμούς. Έριξαν στο έδαφος τον σ. Πάνο Γκαργκάνα, διευθυντή της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη και απείλησαν με επίδειξη όπλου τον σ. Γιώργο Πίττα, δημοσιογράφο της ΕΑ.

Κάτω από την πίεση της επιμονής πολλών συντρόφων και της δημοσιότητας από φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις, η αστυνομία αποχώρησε αφού πρώτα έκοψαν κλήση στον σ. Π.Παναγιωτακόπουλο για μη χρήση μάσκας!

Είναι φανερό ότι η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της πολιτικής Χρυσοχοϊδη-Μητσοτάκη που μετά την επίθεση στο μεγαλειώδες αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 7 Οκτώβρη στοχοποιεί αντιφασίστες, αντιρατσιστές, πρόσφυγες και μετανάστες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr