Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μια Rolls-Royce Wraith διακοσμημένη με λήψεις της γης από το διάστημα

Μια Rolls-Royce Wraith διακοσμημένη με λήψεις της γης από το διάστημα

H βρετανική φίρμα δημιούργησε μια one-off εκδοχή της Wraith η οποία διακοσμήθηκε με εικόνες της Μέσης Ανατολής όπως αυτή φαίνεται από το διάστημα.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η αγορά της Μέσης Ανατολής αποτελεί μια από τις κυριότερες για την Rolls-Royce απορροφώντας έναν διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό υπερπολυτελών αυτοκινήτων.

Υπό αυτό το σκεπτικό, η βρετανική φίρμα δημιούργησε μια νέα ειδική έκδοση με προορισμό το Abu Dhabi η οποία είναι εμπνευσμένη από την Μέση Ανατολή χωρίς όμως να καταφεύγει στην συνήθη ανατολίτικη βαριά διακόσμηση.

Οι σχεδιαστές της βρετανικής φίρμας αναζήτησαν εικόνες της Μέσης Ανατολής όπως αυτή φαίνεται από λήψεις δορυφόρου τις οποίες αποτύπωσαν με αερογράφο στο καπό της Wraith.

Η ίδια απεικόνιση σε πιο λεπτομερή εκδοχή παρεπιδημεί επίσης στο ταμπλό, μπροστά από την θέση του συνοδηγού.

Την εικαστική αναβάθμιση συμπληρώνουν σμαραγδί λεπτομέρειες που αποτυπώνουν τους οκτώ πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και βρίσκονται στο εσωτερικό των θυρών.

Ως συνολική απόχρωση του αμαξώματος το μπλε παραπέμποντας στους ωκεανούς που καλύπτουν κατά 75% την επιφάνεια της γης και δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα συνέχεια με το γήινο σχέδιο στο καπό.

Τα καθίσματα επενδύονται με δέρμα που θυμίζει το χρώμα της άμμου στα Αραβικά Εμιράτο ενώ οι λεπτομέρειες βάφονται σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις οι οποίες αποτελούν τα άλλα δύο χρώματα με τα οποία είναι συνυφασμένη η γη.

Την εικόνα συμπληρώνουν τα αντίστοιχου περιεχομένου σχέδια στα μαρσπιέ και στην οροφή ενώ στο infotainment έχουν προστεθεί γραφικά που παραπέμπουν στο ηλιακό σύστημα.

Όπως σημειώνει η βρετανική φίρμα για την υλοποίηση των εικαστικών παρεμβάσεων απαιτήθηκαν 100 εργατοώρες.

Η έκδοση ονομάζεται Inspired by Earth και εφοδιάζεται με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V12 κινητήρα 6,6 λίτρων ο οποίος αποδίδει 632 ίππους και 870 Νm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται στον πίσω άξονα με την συνδρομή ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων εξασφαλίζοντας στο βάρους 2,4 τόνων υπερπολυτελές coupe τη δυνατότητα να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Sports in

«Ο Ολυμπιακός φαβορί για το Conference League» (pics)

Οι «Ερυθρόλευκοι», πριν από τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, συγκεντρώνουν ποσοστό πιθανοτήτων 36,3%, έναντι  35,7% της Φιορεντίνα, 17,5% της Μπριζ και μόλις 10,5% της Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024