ΑΕΚ : Για την υπέρβαση και τους βαθμούς κόντρα στη Λέστερ
Ένα από τα δύο δυσκολότερα τεστ των ομίλων του Europa League θα δώσει απόψε στις 19:55 η ΑΕΚ, καθώς θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ με σκοπό να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Μπράγκα
Την ίσως δυσκολότερη αναμέτρηση για τους φετινούς ομίλους του Europa League θα δώσει η ΑΕΚ απόψε στις 19:55 (Cosmote Sport 3) απέναντι στη Λέστερ.
Οι Κιτρινόμαυροι θα υποδεχτούν τις Αλεπούδες, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.
Η Ένωση προέρχεται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 στην Πορτογαλία, κόντρα στην Μπράγκα, και χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια.
«Είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου, η μπάλα είναι στρογγυλή και ενδεχομένως να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάμε στο τέλος» ανέφερε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ιταλό να μην υπολογίζει στους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Χρήστο Αλμπάνη, Αντρέ Σιμόες και Γιάννη Σαρδέλη, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης.
Η Λέστερ, από την άλλη, επικράτησε «σβηστά» με 3-0 της Ζόρια και έκανε ποδαρικό στους ομίλους με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Μπρένταν Ρότζερς χαρακτήρισε την ΑΕΚ «ομάδα υψηλού επιπέδου», ενώ έδωσε πιθανότητες συμμετοχής και στον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος εξακολουθεί να μην είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο σκωτσέζος τεχνικός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, καθώς είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό από την Ένωση ως προπονητής της Σέλτικ το 2018, στο 2ο γύρο των προκριματικών του Champions League.
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442