Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητικό μήνυμα τούρκου πρέσβη : Δημοκρατία είναι η χώρα που έφερε στην Κύπρο την ειρήνη

Προκλητικό μήνυμα τούρκου πρέσβη : Δημοκρατία είναι η χώρα που έφερε στην Κύπρο την ειρήνη

Στη γραμμή Ερντογάν, υιοθετώντας την προκλητική ρητορική του, κινείται ο τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα, Μπουράκ Οζουγκεργκιν, που στο μήνυμα του για την ημέρα της Γιορτής της Δημοκρατίας στην Τουρκία, δεν διστάζει να ταυτίσει τη χώρα του με την έννοια της Δημοκρατίας.

Στη γραμμή Ερντογάν, υιοθετώντας την προκλητική ρητορική του, κινείται ο τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα, Μπουράκ Οζουγκεργκιν (Burak Özügergin).

Στο μήνυμα του για την αυριανή ημέρα (29/10) της Γιορτής της Δημοκρατίας στην Τουρκία, δεν διστάζει να εκθειάσει τη χώρα του ταυτίζοντας την με την έννοια της Δημοκρατίας.

Φτάνει δε στο σημείο να πει: «Δημοκρατία είναι η χώρα που έφερε στην Κύπρο την Ειρήνη και την ηρεμία απέναντι σ’ αυτούς που αψηφούσαν το διεθνές δίκαιο. Δημοκρατία είναι οι επιστήμονες μας που σαρώνουν πέρα ως πέρα την Μεσόγειο».

Το προκλητικό μήνυμα

«Τι είναι η Δημοκρατία; Η απάντηση βρίσκεται στην χώρα που παίρνει δύναμη από την ιστορία της κόντρα σε αυτους που προσπαθούσαν για χρόνια να μας σβήσουν από τον χάρτη. Ακόμη και μετά τον «απελευθερωτικό αγώνα» απλωσαμε χέρι βοήθειας ειρήνης στους ηττημένους.

» Δημοκρατία είναι η χώρα που έφερε στην Κύπρο την Ειρήνη και την ηρεμία απέναντι σ’ αυτούς που αψηφούσαν το διεθνές δίκαιο. Δημοκρατία είναι οι επιστήμονες μας που σαρώνουν πέρα ως πέρα την Μεσόγειο»

» Και τα επόμενα χρόνια όμως θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε τα ιδεώδη του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τιμώντας όχι μόνο όσους πατούν τα δικά μας εδάφη».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024