Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Λαζόπουλος : Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ελαφραίνει την ψυχή μου

Λάκης Λαζόπουλος : Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ελαφραίνει την ψυχή μου

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για τη μοναδική σχέση του με την σπουδαία ερμηνεύτρια, Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 31 Οκτωβρίου σε μια ακόμα τηλεοπτική συναυλία από το Μεγάλο Κανάλι.

Στο πλευρό της σπουδαίας ελληνίδας ερμηνεύτριας  θα είναι πλήθος σπουδαίων καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων και  ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για την ιστορία πίσω από το τραγούδι-σήμα κατατεθέν της Αρβανιτάκη «Το Μηδέν».

Πώς προήλθαν οι στίχοι από το φινάλε της θεατρικής παράστασης «Η Κυριακή των παπουτσιών» και πώς το έστειλε στη συνέχεια στον Θάνο Μικρούτσικο. «Ο Μικρούτσικος μου είπε ότι μόνο μια φωνή μπορεί να το τραγουδήσει, η Ελευθερία Αρβανιτάκη» θυμήθηκε ο αγαπημένος δημιουργός.

Για την Ελευθερία Αρβανιτάκη εξομολογείται μάλιστα ότι όταν την βλέπει νιώθει ότι εκείνη «παίρνει τα συναισθήματά του και τα πετάει στον αέρα» και από εκείνη τη στιγμή νιώθει να ελαφραίνει η καρδιά και η ψυχή του.

Αναφερόμενος στην πανδημία λέει ότι «πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην φοβάσαι τον κοροναϊό» και αποκαλύπτει πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας αλλά και ότι δεν του λείπουν οι παρέες, εκείνο που του λείπει είναι να είναι μόνος.

Ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε επίσης με αφορμή το θεατρικό έργο «Προδοσία», εάν έχει βιώσει πολλές προδοσίες στη ζωή του. «Δεν καταλαβαίνω τις προδοσίες, η ζωή είναι διασταυρώσεις» απαντά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αναφέρεται επίσης στη συγγραφή του βιβλίου του, που αφιερώνει στη σύζυγό του, που «έφυγε» νωρίς. Το βιβλίο όπως λέει απαντά και σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν και με τον ίδιο και τη συμπεριφορά του.

Ενώ τονίζει ότι γενικά η σάτιρα λείπει στους ανθρώπους και κακώς δεν υπάρχει. Στο ερώτημα πάντως αν θα έλεγε το «ναι» σε μια τηλεοπτική πρόταση απάντησε «σάτιρα χωρίς ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει, άρα δεν θα το έκανα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!»:

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024