Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέχρι και παρασκευαστήριο τσίπουρου βρήκαν στις φυλακές Αμφίσσης

Μέχρι και παρασκευαστήριο τσίπουρου βρήκαν στις φυλακές Αμφίσσης

Μέχρι και αυτοσχέδιο παρασκευαστήριο τσίπουρου είχαν κρατούμενοι στις φυλακές Αμφίσσης που με κάθε ευκαιρία ετοίμαζαν τα ποτά τους για να διοργανώνουν πάρτι κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Μέχρι και αυτοσχέδιο παρασκευαστήριο τσίπουρου είχαν κρατούμενοι στις φυλακές Αμφίσσης που με κάθε ευκαιρία ετοίμαζαν τα ποτά τους για να διοργανώνουν πάρτι κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι διέθεταν και ένα αυτοσχέδιο μηχάνημα για να να φτιάχνουν τατουάζ.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και εξωτερικούς φρουρούς σε θαλάμους και κοινόχρηστους χώρους των φυλακών, βρέθηκαν 4,5 λίτρα του αυτοσχέδιου αλκοολούχου ποτού τα οποία κατασχέθηκαν, μαζί με τρεις φορτιστές, οκτώ hands free, καλώδια και τον αυτοσχέδιο μηχανισμό για τα τατουάζ.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα ο εισαγγελέας των φυλακών και η τοπική Ασφάλεια, η οποία διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024