Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : «Κάναμε αποδεκτό το αίτημα του Μάτος να πάει στη Βραζιλία»

ΠΑΟΚ : «Κάναμε αποδεκτό το αίτημα του Μάτος να πάει στη Βραζιλία»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι έκανε αποδεκτό το αίτημα του Βραζιλιάνου μπακ να επιστρέψει στην πατρίδα του

Οριστικό. Χωρίζουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Λέο Μάτος, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώσει την αποχώρηση του Βραζιλιάνου μπακ από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη και του εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ένα αίτημα που έγινε αποδεκτό από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου του Βορρά, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να γνωστοποιεί το διαζύγιο με τον έμπειρο μπακ.

«Με απόλυτο σεβασμό τόσο στην προσφορά του παίκτη στην ομάδα, όσο και στην προσωπική του επιθυμία που σχετίζεται και με προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και κάποιους μήνες, κάναμε αποδεκτό το αίτημά του να πάει πίσω στη Βραζιλία», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα στην Βραζιλία θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του 34χρονου αμυντικού στην Βάσκο Ντα Γκάμα, με τον Λέο Μάτος να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, έχοντας καταγράψει 168 συμμετοχές με τον Δικέφαλο αετό, με 26 γκολ και τέσσερις τίτλους στο παλμαρέ του. Συγκεκριμένα, από το 2016 που πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την Ντνίπρο, πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024