Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Theo Wenner : Κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο

Theo Wenner : Κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη φωτογράφος μόδας Theo Wenner έχει επιμεληθεί τις διαφημιστικές καμπάνιες διάσημων brand και έχει σκηνοθετήσει μουσικά βίντεο των The Black Keys, Tame Impala και Μαρκ Ρόνσον.

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη φωτογράφος μόδας Theo Wenner έχει επιμεληθεί τις διαφημιστικές καμπάνιες διάσημων brand και έχει σκηνοθετήσει μουσικά βίντεο των The Black Keys, Tame Impala και Μαρκ Ρόνσον.

Τα τελευταία χρόνια όμως ασχολήθηκε και με ένα διαφορετικό θέμα. Δημιούργησε μία σειρά φωτογραφιών με τη μητέρα του, τα οποία συμπεριέλαβε στο βιβλίο του με τίτλο Jane .

Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να φωτογραφίζει κάποιος ό, τι γνωρίζει, διαφορετικά το έργο θα φαίνεται ανειλικρινές. Όσο περισσότερο χρόνο περνώ με τη μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια, τόσο πιο περίπλοκος χαρακτήρας μου φαίνεται. Είναι ένας από τους πιο μυστηριώδεις ανθρώπους που επιφυλάσσουν εκπλήξεις, τόνισε ο φωτογράφος σε συνέντευξή στο περιοδικό w.

O Theo Wenner φωτογράφισε την 70χρονη μητέρα του στο σπίτι της στο Amagansett, στα Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018 , όπου τελικά βρήκε καταφύγιο μετά τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής της.

Στο βιβλίο ο Wenner παρουσιάζει ένα συγκινητικό πορτρέτο της μητέρας του, του περιβάλλοντός της, των συγγενών και των φίλων της, που έρχονται και φεύγουν, καθώς οι εποχές αλλάζουν.

Δεν μπορείς παρά να διακρίνεις τον χρόνο που περνάει, ανέφερε σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Wenner τονίζοντας ότι το βιβλίο προκαλεί μία αίσθηση θλίψης.

Διευκρινίζει όμως ότι η περίοδος που φωτογράφισε τη μητέρα ήταν μεταβατική για εκείνη, καθώς μόλις είχε μετακομίσει, αισθανόταν ανακούφιση και ότι είχε βρει ηρεμία μετά από δυσάρεστες καταστάσεις.

O Wenner αποκάλυψε ότι δεν αρέσει στη μητέρα του να τη φωτογραφίζουν και ότι σκέφτηκε κάποια στιγμή να προσλάβει σωσία που θα την υποδυόταν για να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ.

Απαντώντας στην ερώτηση αν το επόμενο φωτογραφικό βιβλίο του θα είναι αφιερωμένο στον πατέρα του ο φωτογράφος είπε ότι τον έχει φωτογραφίσει πολλές φορές, αλλά το επόμενο πρότζεκτ του θα είναι εντελώς διαφορετικό

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024