Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρέισι Έλις Ρος : Επισήμως και Είδωλο της Μόδας

Τρέισι Έλις Ρος : Επισήμως και Είδωλο της Μόδας

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια,Τρέισι Έλις Ρος θα τιμηθεί με το βραβείο Είδωλο της Μόδας

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια,Τρέισι Έλις Ρος θα τιμηθεί με το βραβείο Είδωλο της Μόδας ( Fashion Icon) στην τελετή απονομής των E! People’s Choice Awards 2020.

Η Τζεν Νιλ, γενική διευθύντρια του E! News, υπεύθυνη ζωντανών εκδηλώσεων και ψηφιακού lifestyle ανακοίνωσε ότι η τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στην ηθοποιό της βραβευμένης με Emmy σειράς Black-ish.

«Το στυλ της Τρέισι Έλις Ρος είναι υπερβατικό» δήλωσε η Τζεν Νιλ. «Η επιρροή της στους χώρους ψυχαγωγίας και της μόδας είναι ασύγκριτη και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την τιμήσουμε με το Fashion Icon Award» τόνισε.

«Λοιπόν, δεν είναι αυτή μία ευχάριστη νότα σε μια κατά τα άλλα δύσκολη χρονιά! Πόσο απίστευτο να ανακηρύσσομαι #PCAs Fashion Icon του 2020. Τώρα αυτό θα είναι διασκεδαστικό!! Τι θα φορέσω…. » έγραψε η Ρος στο Twitter.

Η τελετή απονομής των E! People’s Choice Awards θα μεταδοθεί ζωντανά στις 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, από το Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Τα βραβεία απονέμονται βάσει ψηφοφορίας του κοινού και αναγνωρίζουν επιτεύγματα στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τη μουσική.

Η Τρέισι Έλις Ρος, κόρη της θρυλικής σούπερ σταρ Νταϊάνα Ρος, θα τιμηθεί για την πρωτοποριακή της εμφάνιση και το μοναδικό προσωπικό στυλ τις τελευταίες δύο δεκαετίες, το πάθος της για την αυτο-έκφραση και τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί τη φωνή της για να εμπνεύσει και άλλους να πιστεύουν στον εαυτό τους.

Είναι επίσης υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στον Κινηματογράφο για τον ρόλο της στην ταινία The High Note.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024