Λιμενικό: Μπλόκο σε παράνομη μεταφορά 50 προσφύγων στην Ιταλία
Μπλόκο σε παράνομη διακίνηση προσφύγων έκαναν τα ξημερώματα, στην ακτή Αλωνάκι της Πάργας, λιμενικοί από την Ηγουμενίτσα και την Πρέβεζα.
Μπλόκο σε παράνομη διακίνηση προσφύγων έκαναν τα ξημερώματα, στην ακτή Αλωνάκι της Πάργας, λιμενικοί από την Ηγουμενίτσα και την Πρέβεζα.
Κατά τη διάρκεια της κοινής επιχείρησης των δύο λιμεναρχείων, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν περίπου 50 μετανάστες, την ώρα που επιβιβάζονταν σε ιστιοφόρο με προορισμό την Ιταλία.
Οι λιμενικοί συνέλαβαν δύο Ουκρανούς, οι οποίοι βρίσκονταν στο σκάφος, και ακόμη τρία άτομα, τα οποία μετέφεραν τους μετανάστες με οχήματα στην ακτή.
Οι πρόσφυγες που, σύμφωνα με το ΑΠΕ, είναι κυρίως οικογένειες με ανήλικα παιδιά, μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για την υπόθεση.
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Πρώην Μις Ελβετία: «Η Ιβάνα Τραμπ είχε τον ρόλο της Μάξγουελ στον κύκλο του Έπσταϊν»
- Παγίδα: Γιατί μας «αρέσουν» τόσο πολύ οι κακές συνήθειες;
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η μάχη για τον κλιματισμό σε μια ήπειρο που υπερθερμαίνεται
- Το Netflix φέρνει το εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα στην πραγματικότητα – Φόρος τιμής στον Τζιν Γουάιλντερ
- EE: Οι Ευρωπαίοι αμφιβάλλουν αν μπορούν να αμυνθούν μόνοι τους – Θα έπρεπε, λένε οι Έλληνες
- Μπρα ντε φερ για τα «λεφτόδεντρα»
- Πώς θα προστατέψετε καταθέσεις, ακίνητα από κατασχέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)























![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442