Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Παναγιώταρος : Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά μπας και ελευθερωθεί ο τόπος

Ηλίας Παναγιώταρος : Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά μπας και ελευθερωθεί ο τόπος

«Εύχομαι αυτό τα βάθη της ψυχής που κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δουλειά καλύτερα από ότι την κάναμε εμείς μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος» είπε με νόημα ο Ηλίας Παναγιώταρος

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, ένας εκ του διευθυντηρίου της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, λίγο πριν πάρει τον δρόμο για τη ΓΑΔΑ ανάρτησε βίντεο στο youtube, ευχόμενος κάποιοι άλλοι να… «κάνουν τη δουλειά καλύτερα από ότι την κάναμε εμείς μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος».

«Μόλις έλαβε τέλος, έπεσε αυλαία, στη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία μετά τον Β’ ΠΠ. Όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το δικαστήριο είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τις ψήφους, δεν είχαν να κάνουν ούτε με πράξεις βίας ούτε με ζητήματα ιδεολογίας.

»Μόνο και μόνο για τις ψήφους, διεφθαρμένοι πολιτικοί και παραδικαστικοί κύκλοι φρόντισαν αυτοί οι οποίοι πραγματικά όρθωναν τη φωνή τους για εθνικά ζητήματα –πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια- να μην μπορούν να μιλήσουν.

»Με τη σημερινή πράξη το μόνο που κατάφερε το σύστημα είναι να αφυπνίσει τους πανταχού παρόντες εθνικιστές και όσους θέλουν το καλό της πατρίδας» είπε ο καταδικασθείς χρυσαυγίτης και κατέληξε με νόημα:

»Εύχομαι αυτό τα βάθη της ψυχής που κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δουλειά καλύτερα από ότι την κάναμε εμείς μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024