Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οζίλ για Άρσεναλ : «Με θλίβει που δεν μου ανταπέδωσαν την αφοσίωση»

Οζίλ για Άρσεναλ : «Με θλίβει που δεν μου ανταπέδωσαν την αφοσίωση»

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πήρε θέση για το «κόψιμό» του από την 25άδα της Άρσεναλ.

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν δηλώθηκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ, που έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στη Premier League. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τοποθετήθηκε για αυτό το γεγονός, μέσω ανάρτησης στα social media. Ο έμπειρος άσος έδειξε την δυσαρέσκειά του, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έλαβε την αφοσίωση που είχε.

Αναλυτικά έγραψε:

«Αυτό είναι ένα δύσκολο μήνυμα που πρέπει να γράψω στους φίλους της Άρσεναλ, με την οποία αγωνίστηκα τα τελευταία χρόνια. Είμαι βαθιά απογοητευμένος απ’ το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκα στη λίστα των παικτών που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Premier League τη φετινή σεζόν.

Απ’ την στιγμή που υπέγραψα το νέο συμβόλαιό μου το 2018, απέδειξα την πίστη και την αφοσίωσή μου στον σύλλογο που αγαπώ, την Άρσεναλ, και με θλίβει το γεγονός πως δεν υπήρξε ανταπόδωση. Όπως αποδεικνύεται, η αφοσίωση είναι πολύ δύσκολο να έρθει στις μέρες μας. Πάντα προσπαθούσα να παραμείνω θετικός από βδομάδα σε βδομάδα, ευελπιστώντας πως θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο έμενα σιωπηρός τόσο καιρό.

Πριν από τη διακοπή εξαιτίας του κορονοϊού, ήμουν πραγματικά χαρούμενος με την εξέλιξη που είχαμε ως ομάδα υπό το νέο προπονητή, Μικέλ Αρτέτα. Βρισκόμασταν σε θετικό δρόμο και μπορώ να πω ότι οι εμφανίσεις μου ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Όμως, τα πράγματα άλλαξαν ξανά και δεν μου επιτρέπεται πλέον να παίξω ποδόσφαιρο στην Άρσεναλ.

Τι άλλο μπορώ να πω. Αισθάνομαι ακόμη το Λονδίνο σαν το σπίτι μου, έχω ακόμα πολύ καλούς φίλους στην ομάδα και ισχυρό δέσιμο με τους φιλάθλους του συλλόγου. Ο,τι κι αν συμβεί, θα συνεχίσω να παλεύω για την ευκαιρία μου και δεν θα αφήσω την 8η σεζόν μου στην Άρσεναλ να τελειώσει έτσι.

Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι αυτή η σκληρή απόφαση δεν θα αλλάξει τίποτα στο πως σκέφτομαι. Θα συνεχίσω να προπονούμαι όσο καλύτερα μπορώ και όποτε μπορώ να χρησιμοποιώ τη φωνή μου για τη δικαιοσύνη, εναντίον της απανθρωπιάς»

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024