Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρβαχάλ : Ισχυρή ομάδα η ΑΕΚ, θα μας δυσκολέψει

Καρβαχάλ : Ισχυρή ομάδα η ΑΕΚ, θα μας δυσκολέψει

Ο προπονητής της Μπράγκα πήρε θέση για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/10, στις 22:00) και παραδέχτηκε ότι η ΑΕΚ θα δυσκολέψει πολύ την ομάδα του

Ο Κάρλος Καρβαχάλ μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/10, 22:00) κόντρα στην ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής της Μπράγκα, έπειτα από την προπόνηση της ομάδας του ενόψει του αγώνα, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την Ένωση.

Μάλιστα, ο άλλοτε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ελληνικό σύλλογο, τονίζοντας πως θα τον δυσκολέψει πολύ.

Αναλυτικά είπε: «Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή αντίπαλος, η οποία στο Europa League δεν έχει χάσει εκτός έδρας από το 2011. Δεν είναι τυχαίο αυτό και μάλιστα δέχεται δύσκολα γκολ. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια από το Σεπτέμβριο του 2017.

Αυτό δείχνει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην αυριανή αναμέτρηση. Ο προπονητής της είχε μόνο τους μισούς παίκτες για να δουλέψει το τελευταίο διάστημα. Έχουμε μπροστά μας αυτές τις προκλήσεις, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για το ματς. Πρέπει να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ, καθώς δούλευα στο παρελθόν στην Ελλάδα.

Έχουμε έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και τρεις ισοδύναμες ομάδες. Η Ζόρια επίσης είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Εμείς τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με την ΑΕΚ. Αντιμετωπίζουμε μια συνεπή και ισχυρή ομάδα, η οποία παίζει ιταλικό στυλ ποδοσφαίρου».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024