Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρσέιγ: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Τσαλέτα Τσαρ και Μπενεντέτο

Μαρσέιγ: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Τσαλέτα Τσαρ και Μπενεντέτο

Τι αναφέρουν στη Γαλλία ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, για τους δύο παίκτες που τραυματίστηκαν στον αγώνα του Σαββάτου με την Μπορντό.

Στην Ελλάδα για το παιχνίδι της Τέταρτης με τον Ολυμπιακό (21/10), για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αναμένεται την Τρίτη η Μαρσέιγ.

Η γαλλική ομάδα έρχεται στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και με προβλήματα τραυματισμών.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας είδε τους παίκτες του να παίρνουν τη νίκη απέναντι στην Μπορντό με 3-1 και να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές,  αλλά και τους Τσαλέτα Τσαρ και Μπενεντέτο να τραυματίζονται στα τελευταία λεπτά και να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Οι δύο παίκτες την Κυριακή υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι τραυματισμοί τους δεν είναι σοβαροί και έχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «Equipe» στο σημερινό της ρεπορτάζ για την Μαρσέιγ, ο Τσαλέτα Τσαρ χθες έκανε θεραπεία και νιώθει ήδη πολύ καλύτερα.

Ο 24χρονος αμυντικός θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που θα έρθει στην Αθήνα την Τρίτη και είναι πολύ πιθανό να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Μπενεντέτο, ο οποίος δεν δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Το βράδυ της Δευτέρας πάντως οι Γάλλοι ανέφεραν ότι τη δεδομένη στιγμή περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί έχει ο Τσαλέτα Τσαρ, ενώ η συμμετοχή του Μπενεντέτο θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024