Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ροζ σκάνδαλο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: 32χρονη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από Σεΐχη

Ροζ σκάνδαλο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: 32χρονη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από Σεΐχη

Ένα ακόμα ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τη φωτιά άναψε μια 32χρονη Βρετανίδας, η οποία καταγγέλλει υπουργό της κυβέρνησης της χώρας για σεξουαλική παρενόχληση ανήμερα, μάλιστα, της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα ακόμα ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τη φωτιά άναψε μια 32χρονη Βρετανίδας, η οποία καταγγέλλει υπουργό της κυβέρνησης της χώρας για σεξουαλική παρενόχληση ανήμερα, μάλιστα, της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Αποδέκτης των καταγγελιών της 32χρονης Κέιτλιν Μακναμάρα από τη Βρετανία είναι ο Σεΐχης, Ναγιάν Μουμπάρακ Αλ Ναγιάν, που εκτός από υπουργός των ΗΑΕ ανήκει και στην 4η πλουσιότερη βασιλική οικογένεια του κόσμου.

Σύμφωνα με την Κέιτλιν Μακναμάρα η σεξουαλική επίθεση από τον Σεΐχη Ναγιάν Μουμπάρακ Αλ Ναγιάν έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Αμπού Ντάμπι. Η 32χρονη Μακναμάρα έχει ήδη καταθέσει στην Σκότλαντ Γιάρντ για την υπόθεση σε βάρος του 69χρονου.

Η ίδια, μάλιστα, μίλησε δημόσια στους Sunday Times για όσα εφιαλτικά βίωσε.

Όλα άρχισαν στις 14 Φεβρουαρίου όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Σεΐχη που την καλούσε σε δείπνο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε ποτέ μιλήσει μαζί του νωρίτερα.

«Μετά από έξι μήνες εκεί ήμουν συνηθισμένη σε προσκλήσεις για συσκέψεις όλη την ημέρα. Και κανείς δεν έλεγε όχι στον Ναγιάν. Ήταν κάτι σαν Θεός» προσθέτει η 32χρονη Κέιτλιν, που ασχολείται με τη διοργάνωση χάπενινγκ και συμμετείχε στο φεστιβάλ λογοτεχνίας.

Όπως αποκαλύπτει ενεργοποίησε τον tracker της εφαρμογής WatshApp, ώστε να μπορούν να βλέπουν οι φίλοι της πού βρίσκεται.

Η ανησυχία της μεγάλωσε περισσότερο όταν αντί για το παλάτι, το αυτοκίνητο που τη μετέφερε την πήγαινε στην πόλη με τον οδηγό να μην την ενημερώνει για τον τελικό προορισμό.

Κατά την εκτίμησή της τελικά την πήγαν σε ένα μικρό νησί που θεωρείται καταφύγιο της βασιλικής οικογένειας των Εμιράτων.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ίδια, αναζητώντας τρόπο να φύγει διακριτικά, η Μακναμάρα δέχθηκε να την ξεναγήσει ο Σεΐχης στο σπίτι όταν ξαφνικά ο 69χρονος «μου άρπαξε το πρόσωπο και με φίλησε». Όταν, δε, μπήκαν σε ένα χρυσό ασανσέρ «εκείνος με έσπρωξε στα τοιχώματα και άρχισε να τρίβει τα στήθη μου κάνοντας κινήσεις σαν υαλοκαθαριστήρας».

«Σήκωσε το ρούχο του, ήταν γυμνός από κάτω. Με έβαλε κάτω, μου κατέβασε το φόρεμα και έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου» πρόσθεσε στην ανατριχιαστική περιγραφή της η 32χρονη.

Τελικά η Μακναμάρα κατάφερε να φύγει υποστηρίζοντας ότι τις ημέρες που ακολούθησαν ο Σεΐχης την πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο και της έστειλε πολλά μηνύματα.

Από την πλευρά του ο 69χρονος, ο οποίος αρέσκεται να αυτοαποκαλείται ως ο «Σεΐχης της Καρδιάς» αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει «έκπληκτος και στεναχωρημένος» από τους ισχυρισμούς της 32χρονης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Σεΐχη, Ναγιάν Μουμπάρακ Αλ Ναγιάν, ελέγχει και το fund που μεταξύ άλλων κατέχει και την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι υπεύθυνοι του διεθνούς φεστιβάλ λογοτεχνίας, από την πλευρά τους, ανακοίνωσαν ότι δεν θα διοργανώσουν ποτέ άλλη εκδήλωση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024