Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στέρλινγκ «καθάρισε» για την Σίτι (1-0)

Ο Στέρλινγκ «καθάρισε» για την Σίτι (1-0)

Με χρυσό σκόρερ τον Ραχίμ Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Άρσεναλ με 1-0 και σημείωσε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε ως βασικός μετά από σχεδόν πέντε μήνες ο Σέρχιο Αγουέρο.

Η βαθμολογική της θέση δεν της επέτρεπε άλλη απώλεια βαθμών. Μετά την ήττα κόντρα στην Λέστερ και την ισοπαλία κόντρα στην Λιντς, η Μάντσεστερ Σίτι χρειαζόταν μόνο την νίκη για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή από νωρίς.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League παρουσίασε δυο πρόσωπα κόντρα στους Κανονιέρηδες και με γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ επικράτησε με 1-0, παίρνοντας την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και την πρώτη μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση. Απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Μαχρέζ, αλλά το σουτ του Αλγερινού πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 23΄ η Σίτι άνοιξε το σκορ. Ο Αγουέρο άνοιξε αριστερά στον Φόντεν, εκείνος νικήθηκε από τον Λένο αλλά ο Στέρλινγκ με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ η Άρσεναλ πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 25ο λεπτό ο Σακά έκανε όμορφη ενέργεια από τα αριστερά, επιχείρησε και το σουτ αλλά ο Έντερσον έδιωξε σε κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα ο η κεφαλιά του Πέπε έφυγε λίγο έξω. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έβρισε χώρους να απειλήσει.

Στο 40ο λεπτό ο Σακά άλλαξε στα αριστερά με τον Ομπαμεγιάνγκ και βρέθηκε μόνος με τον Έντερσον, έκανε το πλασέ αλλά ο Βραζιλιάνος έσωσε εντυπωσιακά. Μάλιστα στο 41’ ο Βραζιλιάνος νίκησε και τον Ομπαμεγιάνγκ σε απίθανο τετ α τετ, ωστόσο ο Γκαμπονέζος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να απειλήσει με την Σίτι να κρατάει εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα.

ΣΙΤΙ: Χέντερσον, Κανσέλο, Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Φόντεν (89’ Φερναντίνιο), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Αγουέρο (65’ Γκιντογκάν), Στέρλινγκ, Μαχρέζ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν, Μαγκαλιάες, Λουίζ, Τίρνεϊ, Θεμπάγιος, Τζάκα (83’ Τόμας), Σακά, Πεπέ (83’ Ενκετιά), Γουίλιαν (69’ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024