Με Φορτούνη η 11άδα του Ολυμπιακού
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός επιστρέφει στη βασική 11άδα – Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (20:30).
Με τον Κώστα Φορτούνη στη βασική 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (20:30) στο Καραϊσκάκη, για την 5η αγωνιστική της Superleague.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει τους Πειραιώτες με τον Σα μπροστά από τα δοκάρια και τους Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Καμαρά θα είναι στα χαφ, με τους Βαλμπουενά και Μασούρα στα δύο άκρα και τον Φορτούνη δίπλα στον Χασάν.
Η ενδεκάδα: Σα, Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο, Ραφίνια, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν.
Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και απόψε θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.
Οι Πειραιώτες, που έχουν ένα ματς λιγότερο αφού το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ είχε αναβληθεί λόγω του τελικού του Κυπέλλου, μετά από τρία παιχνίδια έχουν 7 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 6η θέση με 5 πόντους.
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442