Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΥΠΕΞ: Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την ειδεχθή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι

ΥΠΕΞ: Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την ειδεχθή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι

Το υπουργείο εκφράζει «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος της βάρβαρης αυτής πράξης», καθώς και την αμέριστη αλληλεγγύη στον λαό και την κυβέρνηση της Γαλλίας.

Αποτροπιασμό για την ειδεχθή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι εκφράζει, με ανάρτησή του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης, το υπουργείο εκφράζει «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος της βάρβαρης αυτής πράξης», καθώς και την αμέριστη αλληλεγγύη στον λαό και την κυβέρνηση της Γαλλίας.

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, την Παρασκευή, όπου ένας 18χρονος Τσετσένος απήγαγε καθηγητή του κολεγίου Bois-d’Aulne à Conflans στην περιοχή Conflans-Saint-Honorine και τον αποκεφάλισε, φωνάζοντας Αλλάχου Ακμπάρ. Αργότερα, εξουδετερώθηκε από αστυνομικούς, ύστερα από καταδίωξη.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εξέλιξη της έρευνας, η αιτία της αποτρόπαιας πράξης του, ήταν η προβολή από τον καθηγητή των σκίτσων του Μωάμεθ, τα οποία είχε δημοσιεύσει το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024