Ρόδος : Δεν έχει τέλος η λίστα με τα θύματα του γυναικολόγου – 13 μηνύσεις εναντίον του
Δεκατρείς μηνύσεις σε βάρος του γυναικολόγου
Στο MEGA μίλησε η Μύριαμ Τομαρά, δικηγόρος, που εκπροσωπεί γυναίκες που καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από γυναικολόγο στη Ρόδο.
«Εκπροσωπώ οχτώ από τις συνολικά 13 γυναίκες. Ξεκίνησε η 55χρονη που έκανε τη μήνυση, και μετά ξεκίνησαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Μίλησα με πελάτισσά μου για άλλο ζήτημα, και μου αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα του ίδιου γιατρού», είπε η κ. Τομαρά.
«Το κοινό γνώρισμα όλων τους, που είναι άγνωστες μεταξύ τους, είναι ότι ντρέπονταν και φοβόντουσαν να μιλήσουν για το θέμα», πρόσθεσε η ίδια, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί το θέμα άργησε τόσο να έρθει στο «φως».
Η κ. Τομαρά αποκάλυψε μάλιστα, ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχει δεχτεί και άλλες καταγγελίες για τον ίδιο γιατρό.
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
- Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Δεκάδες τραυματίες
- Ρίνγκο Σταρ: Τα λάθη, η σκηνή, τα «ναι» στη μαριχουάνα και τα «όχι» στην πίτσα
- Γιατί δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι με την επιτυχία;
- Χόλιγουντ: Διάσημοι ηθοποιοί αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount – Warner Bros
- Το «πείραμα» του Σεν Ντενί – Ένα πολιτικό «εργαστήριο» για την Αριστερά στη Γαλλία
- Καθυστερημένη αντιμετώπιση σε ουρολογικές παθήσεις λόγω … ταμπού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442