Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος : Εννέα οι μηνύσεις στο γυναικολόγο που καταγγέλλεται για βιασμό

Ρόδος : Εννέα οι μηνύσεις στο γυναικολόγο που καταγγέλλεται για βιασμό

Ακόμη μια μήνυση εις βάρος του γυναικολόγου που καταγγέλλεται για βιασμό, υποβλήθηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, από μια 36χρονη.

Aκόμη μια μήνυση εις βάρος του καταγγελλόμενου μαιευτήρα γυναικολόγου νοσηλευτικού ιδρύματος υποβλήθηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, από μια 36χρονη.

Μετά τη δημοσιοποίηση της έγκλησης που κατέθεσε εναντίον του 55χρονη, για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μία ακόμη γυναίκα ζητεί την ποινική του δίωξη, καταγγέλλοντας παρόμοια βιώματα.

Η νέα μήνυση

Ειδικότερα, η 36χρονη διατείνεται, ότι περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του έτους 2019 επισκέφθηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ ΠΑΠ.

Επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθεί εξωτερικό ιδιώτη ιατρό, έκλεισε ραντεβού στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώ ο ιατρός που ανέλαβε την εξέτασή της ήταν ο μηνυόμενος.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, όταν μπήκε στο γραφείο του ήταν ευγενικός, θυμήθηκε ότι την είχε ξαναεξετάσει παλαιότερα και «ήρθε προς το μέρος μου, με αγκάλιασε και μου έδωσε ένα αισθησιακό φιλί στο λαιμό!», αναφέρει η dimokratiki.gr

Η γυναίκα περιγράφει πως «πάγωσε», πως δεν μπόρεσε να αντιδράσει και πως τον κοίταξε περίεργα γιατί την σόκαρε η κίνησή του αυτή.
Όταν κάθισε στη γυναικολογική καρέκλα, όπως ισχυρίζεται, ο ιατρός προέβη σε ανάρμοστο και σεξιστικό σχόλιο ενώ διενήργησε κολπικό έλεγχο χωρίς να φορέσει γάντια και με κινήσεις που παρέπεμπαν σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική εξέταση.

Οταν έμαθε για τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν εις βάρος του, αναφέρει ότι περίμενε «να έρθει αυτή η στιγμή για να νιώσει και εκείνος την ντροπή που ένιωθα και εγώ τόσους μήνες στη ψυχή και το σώμα μου από τις ασελγείς πράξεις που διέπραξε εις βάρος μου, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως ιατρός-γυναικολόγος» και «πιστεύοντας πάντοτε ότι καμία δεν θα βρει τη δύναμη να τον καταγγείλει»…. «Γιατί μόνο αν αποδοθεί δικαιοσύνη και αντιληφθούν όσοι διαπράττουν αυτές τις αξιόποινες πράξεις ότι οι γυναίκες δεν φοβόμαστε και έχουμε φωνή, τότε μόνο αυτά τα φαινόμενα θα εξαλειφθούν».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024