Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συμβουλή του Βαλμπουενά στον Γκριεζμάν

Η συμβουλή του Βαλμπουενά στον Γκριεζμάν

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τόνισε ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να δείξει τον χαρακτήρα του σε αυτή τη δύσκολη φάση της καριέρας του.

Είναι γεγονός ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν διανύει και την καλύτερη φάση της καριέρας του αφού δέχεται μεγάλη αμφισβήτηση στην Μπαρτσελόνα. Ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε και πλέον ο Γάλλος άσος θα πρέπει να δείξει αν μπορεί να… μπει στα παπούτσια του Ουρουγουανού, μετά από την περσινή μέτρια πρώτη του σεζόν με τα μπλαουγκράνα.

Ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησε σε γαλλικό Μέσο και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Γκριεζμάν δίνοντάς του και τη δική του συμβουλή, ως μεγαλύτερος και πιο έμπειρος.

«Τώρα βρίσκεται στην πρώτη μεγάλη δυσκολία της καριέρας του. Πρέπει να δείξει πολύ περισσότερο χαρακτήρα. Τον αγαπώ, είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο πρέπει να δούμε και τη δύναμη του χαρακτήρα του. Έχω την εντύπωση ότι θα ανταποκριθεί στην κατάσταση» ανέφερε σχετικά ο σταρ του Ολυμπιακού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024