Η λιθουανική ομάδα έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις και σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας μέσα σε αυτές βρίσκονται δύο πρώην «πράσινοι», ο Τζέιμς Γκιστ που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και ο Έιντριαν Πέιν που δεν συνέχισε στη Βιλερμπάν.
Η τρίτη περίπτωση «ακούει» στο όνομα του Μορίς Εντούρ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Βαλένθια και έχει ένα βασικό μειονέκτημα σε σχέση με τους άλλους δύο που είναι το μακρινό σουτ.
Μένει να φανεί αν κάποιος από τους τρεις θα μετακομίσει στην Λιθουανία ή θα συνεχίσει ως free agent.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.