Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Κοντονή

Σε κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Κοντονή

Η ένταση που προκλήθηκε και οι βαρείς χαρακτηρισμοί που αντηλλάγησαν με τον Σταύρο Κοντονή – με κορυφαία την κατηγορία ότι είναι «σταλινικοί συκοφάντες» – δείχνουν το βάθος και την έκταση της κρίσης

Το αποτέλεσμα της δίκης της Χρυσής Αυγής τάραξε στην κυριολεξία τα πολιτικά νερά της χώρας. Ηδη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ, η ηγεσία του οποίου δοκιμάζεται πραγματικά, για πρώτη ίσως φορά έπειτα από την περυσινή εκλογική ήττα.

Η ένταση που προκλήθηκε και οι βαρείς χαρακτηρισμοί που αντηλλάγησαν με τον Σταύρο Κοντονή – με κορυφαία την κατηγορία ότι είναι «σταλινικοί συκοφάντες» – δείχνουν το βάθος και την έκταση της κρίσης.

Είναι τόσο αποκαρδιωτική η ατμόσφαιρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που οι «φρουροί» της ηγεσίας έφτασαν να κατηγορούν τον άλλοτε υπουργό Δικαιοσύνης ότι δήθεν έγινε υπάλληλος του Νίκου Μανιαδάκη της Νοvartis και κατ’ επέκταση της Νέας Δημοκρατίας, επειδή, άκουσον-άκουσον, μετά την εκλογική αποτυχία του βρήκε νομική επαγγελματική στέγη στο γραφείο του δικηγόρου Θόδωρου Μαντά, συνηγόρου του εμπλεκομένου στο σκάνδαλο της πολυεθνικής φαρμακευτικής. Αυτό εξηγεί και την αγανάκτηση Κοντονή, ο οποίος τους αποκάλεσε «σταλινικούς συκοφάντες».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024