Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παραλήρημα Μπογδάνου κατά Τσε Γκεβάρα

Παραλήρημα Μπογδάνου κατά Τσε Γκεβάρα

Δείγματα γραφής, έδωσε για άλλη μια φορά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προχωρώντας σε ένα ακόμη παραλήρημα αυτή τη φορά κατά του Τσε Γκεβάρα.

Δείγματα γραφής, έδωσε για άλλη μια φορά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προχωρώντας σε ένα ακόμη παραλήρημα, αυτή τη φορά κατά του Τσε Γκεβάρα.

Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου επιχαίρει την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και τον χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης, κάποιοι που χαριεντίζονταν μαζί τους, όπως ο Μπογδάνος, επιλέγουν να ασχοληθούν με τον Τσε Γκεβάρα, με αφορμή τα  53 χρόνια από τη δολοφονία του μεγάλου επαναστάτη. ( συμπληρώθηκαν χθες 9 Οκτωβρίου).

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε ένα ανεκδιήγητο tweet στο οποίο αναπαράγει, ένα δικό του άρθρο από το 2018, με την πιο αραχνιασμένη προπαγάνδα, η οποία δυστυχώς για τον ίδιο δεν πείθει.

Τι ακριβώς λέει, ο -πιθανόν ταραγμένος από την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, Μπογδάνος;

Ο βουλευτής της ΝΔ,  που έχει βγάλει «ράκος» τον Ρουπακιά και «λυτή» τη Μάγδα Φύσσα, τη μητέρα του δολοφονημένου από τους χρυσαυγίτες, Παύλου Φύσσα, μας λέει τώρα ότι ο Ερνέστο Γκεβάρα ντε Λα Σέρνα, γνωστός ως “Τσε”, ήταν «σαδιστής, αρχιρατσιστής, ακραία ομοφοβικός και βασανιστής ζώων (αλλά κομμουνιστής, άρα όλα καλά)».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024