Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκάνδαλο σε εκκλησία: Ιερέας είχε ερωτικές επαφές... πάνω στην Αγία Τράπεζα

Σκάνδαλο σε εκκλησία: Ιερέας είχε ερωτικές επαφές… πάνω στην Αγία Τράπεζα

Ένας 37χρονος ιερέας από τη Λουιζιάνα είχε ερωτικές επαφές με δυο γυναίκες μέσα σε εκκλησία της Νέας Ορλεάνης, την ώρα που ήταν κλειστή για το κοινό. Ο ίδιος μάλιστα κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις τους με τις δύο γυναίκες, που ήταν ντυμένες με δερμάτινα, κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινότητα των καθολικών της Νέας Ορλεάνης το απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ένας 37χρονος ιερέας από τη Λουιζιάνα είχε ερωτικές επαφές με δυο γυναίκες μέσα σε εκκλησία της Νέας Ορλεάνης, την ώρα που ήταν κλειστή για το κοινό. Ο ίδιος μάλιστα κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις τους με τις δύο γυναίκες, που ήταν ντυμένες με δερμάτινα, κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες.

Τι συνέβη

Η 41χρονη Μίντι Ντίξον και η 23χρονη Μελίσα Τσενγκ ταξίδεψαν στο Περλ Ρίβερ της Λουιζιάνα για να συναντήσουν τον 37χρονο Τράβις Κλαρκ.

Οι δύο γυναίκες, που συνηθίζουν να ανεβάζουν άκρως προκλητικές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, εμφανίστηκαν αμετανόητες. Και οι δύο υποστήριξαν ότι όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ενήλικες και το περιστατικό έλαβε χώρα σε κλειστό, ιδιωτικό χώρο.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ρίξουν το φταίξιμο στον «περίεργο» περαστικό που έριξε κρυφές ματιές μέσα στην εκκλησία και τους «τσάκωσε», ειδοποιώντας και την αστυνομία.

Η καθολική Αρχιεπισκοπή της Νέας Ορλεάνης έδωσε εντολή να καεί η Αγία Τράπεζα, πάνω στην οποία ο αδίστακτος ιερέας φέρεται να είχε ερωτική επαφή με τις δύο γυναίκες . Ο Αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης εμφανίζεται οργισμένος σε αυτό το βίντεο να καταδικάζει τη χυδαία, όπως της χαρακτηρίζει, βεβήλωση στη Λουιζιάνα.

Ο ιερέας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν με την κατηγορία της προσβολή της δημοσίας αιδούς αλλά αφέθηκαν αι οι τρεις ελεύθεροι με εγγύηση. Αν καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινές από 6 μήνες έως και τρία χρόνια. Ο 37χρονος απομακρύνθηκε από την εκκλησία και δεν θα λειτουργήσουν ποτέ ξανά ως καθολικός ιερέας.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024